ПРАСЬО аз пък ЛЪЗГАМ едно късо надоле към 1,36555![]()
ПРАСЬО аз пък ЛЪЗГАМ едно късо надоле към 1,36555![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Реде чадо турни стара стамбовица дръта и млада стамбовица.Пича каза 1.3709
евала на момчето,бургазлийче,точни хора са си те.
Влача една дълга от 1.29 и само добавки през цялото време
Дърпам шалтера,толкоз ми стига
Успех всинця Ви
Захлебих и при йените и при евро-паунд
----------
туй твойто късо направо кът ОРГАЗЪМ
ма ке стане гледам,ке го целуне
Как е мойта любоф, пуска ли ви кючеци?
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
ПРАСЬО свършен си веке !!!
Требе да си търсиш друг форум !!!
То останаха ли ???![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
ба ли го ???? админите нещо са барали по настройките най-вероятно. най-добре те да кажат.
а дотогава наздравеееееееееееее![]()
пуснал съм си новата серия на моите любими смотаняци от биг банг и хич ни ма ибе .ако щат и мен да блокират![]()
Определено е на път да ни раздели.
Къде се губиш, бе, Алфа? Мен ме притеснява пък едно 1,3777 как то писах днес по-рано. И оттам нагоре няма накъде без значителна корекция.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz