Даммммм..... по всички фронтове йената поевтинява драстично.
Даммммм..... по всички фронтове йената поевтинява драстично.
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ехееееее еврака избеснял
кучето добре че даде зор да изляза рано
блазя на сутрешните бикове
аз добре че съм скромен за печалби и още по-стиснат откъм стопове
иначе... нямаше да има бонус на света дето да оПрави финансовата ситуация![]()
Последна редакция от kypa : 01-02-2013 на 11:37 Причина: П
БУМММММММММММММММММММММ!!!!
ЧЕСТИТО НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ !!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мерси, РЕДА, ама аз няма се отказвам. Местя плътно стопче и продължавам нагоре![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Това евро ще тръгне вече наляво на графиката - на дневна като гледам вече е свръх купено и мисля да се въздържам от тук с дългите.
Ето ТУК съм обяснил за входовете
![]()
РЕДА, утрепа го ти тва Евро, :респект:
Ся даи нови насоки 7777 или 3333 - кое да е следващото таргет![]()
На 72 излязох. Колкото - толкова. В понеделник ни се пише корекция. Да видим колко ще е дълбока. И дали поемаме на юг или след корекцията - пак на север. Не знам - има един умен мъж, дето казва, оттук насетне следва дълбока корекция. Пък на мен ми се чини, че мастер АЛФин по има право с неговото 38. Но това ще го мислим следващата седмица. Следобед са пейролите, може да направи шиш - я на север, я на юг. На инстата може да се пробвам. На делтата турих точката за тази седмица.
Благодаря за процедирането, РЕДА. И на теб, Мастер АЛФин!
Последна редакция от ivaceda : 01-02-2013 на 12:19
alf (01-02-2013)