МОРЕПЛАВАТЕЛЮ чадо,
аз нищо не съм му казвал на Хемуса !!!
Той си знай !!!![]()
МОРЕПЛАВАТЕЛЮ чадо,
аз нищо не съм му казвал на Хемуса !!!
Той си знай !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бе друго сий у блатото Пенчеве ..... Грозно е тука ..... поледица падна преди два дена ...... нема де да се подлъзнеш .... изпонаизлизаа веднага едни такиви дребни на дизел май .... верно много бръмчат ..... ама четкат с едни четки и от зад мозайка пада .... мозайка ти казвам .... не баластра ..... затопли се после ..... поразтопи се ..... тамън извадих чувалите да събирам мозайка да богатея .... онеа минаа си засмукаа сичко ..... дейби жребия дейби
----------
Не Пенчеве сериозно .... не е работа тука .... мани другото ам наш колко (ше прощаваш Реде) кисело зеле зян заминава в момента .... ти мани туй ми една рикия немож изпи .... все некви крушови шнапсове ми подфърлят ...... е туй живот лий
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Поне хубу ли им е киселото зеле Хемусе ???
А със свински джолани гриза ли???![]()
На Джолана Реде са много майстори ..... грамота съм им връчил даже ...... безмислено прекрасно го правят шимсанизнай ..... наистина ..... е ..... верно .... 27 евро порцията .... ама ..... много струва .......
Хемусе ти си се набутал в много скъпи кръчми !!!
Требе да имат и от едновремешните като
нашите ХОРЕМАГ. То нашите нали от там го бяха виделе !!!![]()
xemus, а добре дошъл отново
взе да се притеснявам............................ .....
----------
хазяина мъ неще
много нивото съм дигал не мои ми смогне
пример днес ..........................................![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Алфин .... аз за малко ..... до де ми земе стопа ..... в колебание сякаш западнал бях ...... ама смятам да се сборя и да взема правилното решение ...
ееех ...... живот си живеете Вий .....
alf (01-02-2013)
да не си решил да зарязваш търговията,седи виж колко е добре джуркат се паричките, веднъж ги има друг път не
![]()
Краста требе да има Джи .... да вадиш лев да папаш да пърдиш и да акаш .... това ли е всичко .... требе се прави нещо ..... другото е ..... другото си е баш мастурбация .....
не съм казал обаче че ще спра да мастурбирам![]()
аде и на тебе поздрав![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Ed0yPQjuqkw
слезна до 3540добро утро,
еврото държи фронта засега
желанието му за котировки над 3600
може и да се сбъдне но задължително требе да слезне до зоната на подкрепа 3547 - 3535..
вече ще цитирам ко съм писал заради " нивото" за което се притеснява неоснователно великия манипулатор..................горното е кратко ясно и точно........при този труден за прогнози курс...............
----------
добро утро сега,
честито ви 1.3600.......................
нещата стават по- предвидими........................
днес направо към 1.3700, като подккрепата 3604 се надявам за издържи
ако не 3585 ще го спре задължително надоле.................
нагоре проблем ще е которовката 1.3662.............
която ще задържи курсо
преди да покори 1.3700 .........
седмицата ще завърши при съпротивата 1.3662....................
надоле може да се засили,само ,ако опущи подкрепата 3585
и тогава котировки под 3400 ще видим!!
успех!!!не пропускаите .че целта на движението е 1.3800!!!
http://www.motika.com.mk/images/stor...ika.com.mk.jpg
това да не е СИТИТО......
стига спахте че опуснахте лова.....................![]()
Последна редакция от alf : 01-02-2013 на 07:25
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E