Солидарен съм с възмущението ти, наборе! Я вижте каква си е хубава даскалицата, що да не предположим, че младежите сами са искали настоятелно обучението по полова култура с нея!?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Ми така де! Няма да остават невежи и недоучени. Помниш ли навремето бай Тошо как се пъчеше,че възпитава в Комсомола всестранно развити личности. Тази даскалица е достоен последоветел на повелята на Партията, въпреки че няма нищо общо с Комсомола................................ ................................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
До дни Брюксел дава зелена светлина за аутобана през Кресненското дефиле.
Очаквам до две седмици одобрението от еврокомисаря Йоханес Хаан за изграждането на лот 3 от автомагистрала „Струма", именно Кресненското дефиле. Това каза министър-председателят в симитлийското село Черниче, предаде агенция Фокус.
"На идване видях и проверих строежа на автомагистрала „Струма" и се гордея от постигнатото, защото целият регион само в рамките на няколко години се промени много", каза Борисов като изрази и гордостта си от грандиозния строеж на автомагистралата. Министър-председателят подчерта добрата работа на общинските кметове, които успешно усвояват европейски средства и променят облика на Пиринския регион.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ами ако се чуе за такава това ще е Новината на деня. Все още някои... макар че аз май не познавам такива, даже напоследък почти не виждам и такива, които като се женят не са в напреднала бременност.Може в някои консервативни кръгове да е разпространено, особено по вашия край - северно-американците понякога се правят на доста "морални", даже президента щяха да си свалят, щото направил прелюбодеяние с Моника Люински...
При нас циганите са така. Пък наскоро четох в bg-mamma една тема - Помощ, какво да правя - омъжих се целомъдрена, но постфактум разбрах, че съм сгафила ... Така че това е нож с две остриета.
Последна редакция от Eli2356 : 31-01-2013 на 22:08
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Той нищо не е правил с нея бре слънчицеАми ако се чуе за такава това ще е Новината на деня. Все още някои... макар че аз май не познавам такива.Може в някои консервативни кръгове да е разпространено, особено по вашия край - северно-американците понякога се правят на доста "морални", даже президента щяха да си свалят, щото направил прелюбодеяние с Моника Люински...
При нас циганите са така. Пък наскоро четох в bg-mamma една тема - Помощ, какво да правя - омъжих се целомъдрена, но постфактум разбрах, че съм сгафила ... Така че това е нож с две остриета.Тя му е правила
Щот той нъл обича саксофоните
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Ми "жената" звучи многозначително - все разправяш жената туй, жената онуй, по инерция помислих, че пак става дума за същата жена.
Ми сигурно затова и му се размина импийчмънта... той си е стоял съвсем безучастно, докато осъзнае какво му се случва и то хоп - станало.... саксофонистката му използвала саксофона - даже е потърпевш!
Последна редакция от Eli2356 : 31-01-2013 на 22:20