Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
babaMETZA (31-01-2013)
точно тия с трендлиниики ги нарисувах, но не е много удобно като за постоянно - само за тука да не претоварваме с много линии
по принцип това са квадрати със ъгли на средите на страните на квадратите на реинджа
има един индикатор за мт4 дето може да ги чертае - AIGannSquare, а за бързичко разглеждане на много реинджове - с овърлейче и транспарантен прозорец:
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (31-01-2013)
Оле малееееее........
.................................................. ..............................
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Какво трябва да се гледа на това чудо и какво означава за първи път го виждам как работи?точно тия с трендлиниики ги нарисувах, но не е много удобно като за постоянно - само за тука да не претоварваме с много линии
по принцип това са квадрати със ъгли на средите на страните на квадратите на реинджа
има един индикатор за мт4 дето може да ги чертае - AIGannSquare, а за бързичко разглеждане на много реинджове - с овърлейче и транспарантен прозорец:
pesho, Поредния любител на шарениите, дето си мисли, че ще впечатли някого....
Е, може па и някой да ахне![]()
Лелеее, какво му разбираш на т'ва? Шашна ме! И какво виждаш от толкова линии, линийки, квадратчета и разни други? Най-важният въпрос е : а сега накъде?точно тия с трендлиниики ги нарисувах, но не е много удобно като за постоянно - само за тука да не претоварваме с много линии
Ако отговориш на този въпрос и вземеш, че уцелиш, трябва шапка да ти свалим.
Аз по моите вълни (и свещи) го виждам като за надоле.![]()
Все някоя линийка ще уцелиИ после следва - "Аз казах ли ви!!!!! "
ivaceda (31-01-2013)
Утре може да има доста изненади
.................................................. ........................
Ай ся Сити! Всеки е изпадал в еуфория да изтърси "Аз казах ли ви".Човешко е. Всеки търси своя миг на слава.
Ти по-добре кажи по твоите, каналджийските методи, сега ще пада ли, или ще се качва?
Аз гледам едно дожи на 1 час и ми се чини, че ще поеме надоле, към долния канал на ББ, амааа... Ха дано, че изтървах да се закача преди няколко часа, трябваше да излизам и така. Тамън да купя от по-ниско.
Последна редакция от ivaceda : 31-01-2013 на 20:30