Ми чакайте си, ние със Сити пък си чакаме 200 пипита надолу, аз освен това чакам и тоя, дето декларира, че го чакам - всеки има право да си чака нещо...![]()
Френд значи - кога е за общата кауза, иначе - за клане.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Има един корективен модел, казват му "експандинг флат", т.е. разширяваща се равнина. B-вълната се качва доста високо и аха-аха, човек да повярва, че поема нагоре ( при възходящ тренд , или надолу - при низходящ) и прави съответно нов връх или ново дъно. И аха-аха - някой се подлъже да отвори там на връхчето дълга (или на дънцето - къса) и то вземе, че поеме обратно за C-вълна. Много коварен модел.![]()
Макар че се качва, на мен не ми изглежда като импулс. Не знам дали съм права, ще видим. Лично на мен ми се струва, че трябва да си довърши корекцията с едно ново падане и чак тогава на север, за да атакува 36. Така мисля, но ще видим.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
alf (31-01-2013)
Чакам аз да пробие 1.36 и да продам с тънък стоп и лимит 1,3580
http://www.barchart.com/charts/futures/E6*0
тука има онлайн графики на фючърс с обеми![]()
иначе на ЦМЕ ама не знам дали има интрадневни
Eli2356 (31-01-2013)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
JaY_Z (31-01-2013)
Не е задължително да прави по-ниско дъно/по-висок връх - има така наречени бягащи корекции при много силен тренд и на мен ми се струва, че тука работата стана точно такава:Има един корективен модел, казват му "експандинг флат", т.е. разширяваща се равнина. B-вълната се качва доста високо и аха-аха, човек да повярва, че поема нагоре ( при възходящ тренд , или надолу - при низходящ) и прави съответно нов връх или ново дъно. И аха-аха - някой се подлъже да отвори там на връхчето дълга (или на дънцето - къса) и то вземе, че поеме обратно за C-вълна. Много коварен модел.![]()
![]()
REDA (31-01-2013)
Да и на мен ми се струва, че не е пробив ... затова се чудя...Има един корективен модел, казват му "експандинг флат", т.е. разширяваща се равнина. B-вълната се качва доста високо и аха-аха, човек да повярва, че поема нагоре ( при възходящ тренд , или надолу - при низходящ) и прави съответно нов връх или ново дъно. И аха-аха - някой се подлъже да отвори там на връхчето дълга (или на дънцето - къса) и то вземе, че поеме обратно за C-вълна. Много коварен модел.![]()
Макар че се качва, на мен не ми изглежда като импулс. Не знам дали съм права, ще видим. Лично на мен ми се струва, че трябва да си довърши корекцията с едно ново падане и чак тогава на север, за да атакува 36. Така мисля, но ще видим.
.................................................. .........................................
Туранагите като отворят мисля че довършат започнатото от американците
Да, знам за т.нар. Runing flat, чудех се известно време коя от двете като модел е това. И досега не мога да определя точно. Но понеже има нов връх... реших че е разширяваща се равнина. Е, ще видим де.
----------
Ако Freelancer или аз се окажем прави, би трябвало да видим още едно падане на цената. И после на север.