Всичко каквото пожелаеш мога да имам - и плитки и нула номер, щом е за теб.![]()
Иначе съм добре. А ти как си? Сигурно вече не е мрачно при вас, щом си в добро настроение?
Всичко каквото пожелаеш мога да имам - и плитки и нула номер, щом е за теб.![]()
Иначе съм добре. А ти как си? Сигурно вече не е мрачно при вас, щом си в добро настроение?
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Да уточня по темата все пак : По принцип много не си падам по излишната растителност по човешкото тяло - само излишен дискомфорт и предпоставки за нехигиеничност създава, а хигиената е първо условие за ... каквото и да било. Все пак не ходим голи като в джунглата и не е необходимо чак такова природно прикритие, а си имаме и дрехи и шапки да ни топлят ако се наложи...
Тези дни много странни теми са се завъдили тук.
При нас пък валя дъжд снощи, времето си е чисто пролетно и ми създава такова настроение.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
След 1:20 става бая интересно
Голям айляк това
Последна редакция от Oleg : 31-01-2013 на 15:25
Съвестни донорчета. Бързат да си закарат карантиите преди да са изстинали.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg, имаш ли книжкакакъв могор ще си взимаш, ристов или чопър
![]()
И книжка трябва да си вадя. Макар, че няколко ги познавам не книжка, а даже и номера на моторите си нямат.
Мотора ще видя. Засега е Z750, но може и пистов![]()
Z750 е мноооого красив мотор, а и какъв глас има...разкош.
А джигите колкото щеш, но е най-добре да си искараш да ти е мирна главата, а не е и скъпо.