ами аз защо не чувам нищоА ако искаш да почнеш да мислиш като богат трябва да слушаш това.
Аз лично изтърпях само 1 път и май ще търся други пътища.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
вежливия лос - братовчеда, той от мене се научи
в инвестора не съм влизал никога, ама ако се наведат малко...
тая система доста сигнали дава, малко трудно се четат обаче понякога хваща връхчета до няколко пипа
килър-акаунт сделка - "абе аз много рано излязох, я един бърз скалп с двойна позиция..." - в тоя случай базирахме тая сделка (която по принцип никога, абсолютно никога не трябва да се прави) на екстремната сила на търсене - теста до пивота беше на няколко пипа по-високо от пивот-съпротивата, отскока беше голям и бърз и 2х1 издържа теста - та стана бай в 12:48 до сел в 12:56 с 11 пипа х2 резултат и бон апети за обяд
П.П. гледах че има ограничения за картинките, та затова така скромно, пък и то малко нелюбезно с това име и с голяма снимка...![]()
Последна редакция от kypa : 30-01-2013 на 13:16 Причина: допълнение
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е да бе, не знаят. Те да не с мисленето на новобранец в трейдинга. Всичко си е точно и се развива по сценарии.
Защото е Powerful Subliminal Training - мощен подсъзнателен тренинг и не трябва да чуваме как ни хипнотизиратА ако съвсем нищо не чуваш, значи имаш технически проблем с пц-то.
защото има един звук като от дъскорезница и него поне трябва да чуваш.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Те сега образува ли нещо мечо и люскам къса за около 30 пипондрака![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Аз пък не чаках да образува нищо мечо, а направо люснах една къса от последния връх, щото отдавна съм решила, че 1,355 трябва да се яви значителна съпротива, но да видим така ли ще е
на всички днес (пропуснах да кажа)! Ми то и аз така, даже обикновено пропускам всичко до 9 часа вечерта. Дано не си приготвяш храната сам, че кога ще ти остава време за търговия не знам, имайки предвид, че ястията ти са висш пилотаж в кулинарията и отнемат подобаващо време.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
на всички днес (пропуснах да кажа)! Ми то и аз така, даже обикновено пропускам всичко до 9 часа вечерта. Дано не си приготвяш храната сам, че кога ще ти остава време за търговия не знам, имайки предвид, че ястията ти са висш пилотаж в кулинарията и отнемат подобаващо време.
Кога си ям в къщи всичко е бързо
Имам си и специална тенджурка за ориз, дето слагаш и забравяш. Тя е почти винаги пълна
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН