фицката, тая печка си я бива, дет я пусна, ама за тия късни часове мисля си ей тва по-го бива.....
фицката, тая печка си я бива, дет я пусна, ама за тия късни часове мисля си ей тва по-го бива.....
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
фицката (30-01-2013)
Добре бих си взела поука от тази песен, but I do not sqeeze you and you don`t need to chase me, nor I need to chase you. I cannot give you a reason to stay cause you`ve never been with me, nor called me even once, neither I have. If you wanna - feel free, nobody will take your life away![]()
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Нора ми е любимка отдавна
----------
Пуснах ти я за да си движим телата в ритъмДобре бих си взела поука от тази песен, but I do not sqeeze you and you don`t need to chase me, nor I need to chase you. I cannot give you a reason to stay cause you`ve never been with me, nor called me even once, neither I have. If you wanna - feel free, nobody will take your life away![]()
не да си вземаш поуки
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Това евро дали няма да се кротне най-после и да се гмурне надолу за по-значителна почивка? Че аз пак съм с къса от връхчето. Или ако много държи да ходи най-после до 1,3515 да се изясни положението.
Друг път подбирай нещо без текст или предупреждавай навреме какво е предназначението да не обръщам внимание на текста.
Или поне да е на джигитайски - да не разбирам какво се пее.
Последна редакция от Eli2356 : 30-01-2013 на 00:28
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Май тази вечер азиатците, че го качат над 1.35...ще бъде интересно...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката, Крайно време е да и пуснеш нещо ей такова на елито ....... и да си превежда, превежда........
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
фицката (30-01-2013)