Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз засега съм с къса, добре, че не чаках да се качва пак към 1,35, пусна някой и друг пип, сега пак се пробва нагоре, но ме съмнява,че може и изненади да има за биковете.
Нито съм Елена, нито Елка, но Благодаря много все пак.Много ми харесва.
Поздравявам теб и всички със Самоковското хоро в изпълнение на варненски танцов клуб. Само тримата в средата го играят както трябва. Някои го бъркат с Ганкино хоро, но това са долни инсинуации.
По новините пак стрелби и убийства...
Последна редакция от Eli2356 : 29-01-2013 на 19:18
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Eli2356, Те тва е изненада за мен..... не знаех, че бялата роза е самоковско хоро!
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
GeorgiRR и аз това чакам, ама
.................................................. ......................................
trymetryme (29-01-2013)
Аз пък заковах един сел от 1.3482 със стоп на 1.3515 и затварям платформата......
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Хайде ако ходи до 1,3515 да ходи по-бързо, че да пусна къса.
"Бяла роза" е авторска песен на Славка Калчева. Но е в 9/8 ритъм и така се играе самоковското хоро, има се предвид стъпките. Иначе песента ми е любима.
Ето ти 2 ИСТИНСКИ самоковски като мелодия - нямат много общо с българския фолклор май, на мен ми звучат доста чуждоземско .
1.
2. Самоковско хоро
Последна редакция от Eli2356 : 29-01-2013 на 20:20
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
И двете са 9-ки , само дето самоковското има един удължен дялХайде ако ходи до 1,3515 да ходи по-бързо, че да пусна къса.
"Бяла роза" е авторска песен на Славка Калчева. Но е в 9/8 ритъм и така се играе самоковското хоро, има се предвид стъпките. Иначе песента ми е любима.
Ето ти 2 ИСТИНСКИ самоковски като мелодия - нямат много общо с българския фолклор май, на мен ми звучат доста чуждоземско .
1.
2. Самоковско хоро
.................................................. ..................................................