Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Къде отиде отиде мойта енергетичка Елка с влажната къдравелкаНякой да не я обиди само, щот война почвам зарад нея
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Тук съм, но от един час не мога да спра да се смея... и не мога да пиша съответно, камо ли да търгувам - добре, че си върви в мойта посока...
![]()
Аз пък като ти видя аватара се сещам, че ме чака голям смях, примесен обикновено с други трепети, които правят блясъка в очите ми толкова искрен, че вече околните редовно ме питат какво толкова смешно има в тоя интернет и се чудя как да замаскирам положението.
Не за друго, а защото ако разберат първопричината, ще стане дълго за обясняване как е добре човек да се подлага на смехотерапия, включително на "работното си място", особено като е безплатна и пр.
Пепи, Коцето и GG заедно ли ще се смеем?
И какво ми е на аватара - прилично облечена съм на фона на Бяло море...![]()
По-добре не отговаряй, че пак ще измъдриш нещо да се смея още един час.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Изпратили са семействата си извън България--------------------------
----------
Смехът ти бързо ще се превърне в самодоволна усмивка, като се запознаеш с "червейчето"![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
GGBG (28-01-2013)
Ко ги мернеш някъде по шпанско обаждай, набързо ще сформирам една група от доброжелатели и ша ги разхождаме с яхта докато роднините от бг не пратят някое милионче.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е гложди те, не знаеш ли какви акули са банки като HSBC![]()
В сравнение с нашите мафиоти(бизнесмени) са живи ЦАЦИ..............
https://www.google.com/url?sa=t&rct=...0iTL2tD_kHdLGA
Направо са бебенца, лошото е, че във абсолютно всеки отрасъл е такаЕ гложди те, не знаеш ли какви акули са банки като HSBC![]()
В сравнение с нашите мафиоти(бизнесмени) са живи ЦАЦИ..............
https://www.google.com/url?sa=t&rct=...0iTL2tD_kHdLGAходи се конкурирай
![]()
RyMu (29-01-2013)
Фицка, моля ти се стига вече (поне за малко), предупредих те ... ето сега бях се зарекла първо да отговоря на Хепи и останалите и после да те чета, но без да искам натиснах Последна страница и какво да видя - нова порция смях!Край - представям си, че съм се запознала с онуй "червейче", та поне смехът да ми се превърне в по-лека форма - "самодоволната усмивка" надявам се е по-успокояваща и контролируема форма на смях... и би ми позволила да напиша 2-3 смислени думи...
Макар, че имам съмнения, че окончателно ме изкара от строя за близкото бъдеще ...
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 28-01-2013 на 22:03
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz