Страхотен чар![]()
Страхотен чар![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (26-01-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Отдавна не бях влизал в един друг бг форум и ето на каква глупост попаднах днес :
" ........... Професионалистите гледат само дневна графика и само по нея влизат.
Колкото и да ми беше трудно си наложих и аз това - и само по този начин съм процедирал.. Това е единия ключ!
Давам си сметка, че много колеги като чуят за вход само на дейли графика и никакво слизане по надолу ще запротестират или няма да се съгласят с мен-това е стадния комплекс и егото, които са готови да заглушат здравата мисъл, основана на данни и факти................ "
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Малеееееее, колко мъка има по тоя свят,Отдавна не бях влизал в един друг бг форум и ето на каква глупост попаднах днес :
" ........... Професионалистите гледат само дневна графика и само по нея влизат.
Колкото и да ми беше трудно си наложих и аз това - и само по този начин съм процедирал.. Това е единия ключ!
Давам си сметка, че много колеги като чуят за вход само на дейли графика и никакво слизане по надолу ще запротестират или няма да се съгласят с мен-това е стадния комплекс и егото, които са готови да заглушат здравата мисъл, основана на данни и факти................ "
баси тоя ако види няколко сделки на м1 или м5 какво ли ще си помисли, сигурно че трейдъра е извънземен бог.
Това от къде е![]()
Ключаря дава ли и данните и фактите?......................![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Това неслучайно е написано тук - в тема Хумор и развлечение, нали?
Много забавни неща са ми постнали и днес във фейсбук:
Американка кара 220 километра на първа скорост
Науру – най-малката островна държава се намира в Тихия океан, южно от Маршаловите острови. По площ тя е най-малката неевропейска държава в света – разположена е на остров от 21 кв. км. Това е и единствената държава в света, която няма официално обявена столица. За такава жителите й считат град Ярен.
Науру има около 14 хиляди жители. Заради неплодородната земя, на която не могат да се отглеждат плодове и зеленчуци, близо 90% от възрастните са с наднормено тегло, а над 30% страдат от диабет.
Островът е обграден от коралови рифове. Няма течащи води, дори и питейната вода се внася. Има 30 км асфалтирано шосе, 6 км жп линия и летище.
През 70-те години на 20-и век страната е била сред най-богатите в света, въпреки малката си площ и население. Островът е бил с втория най-висок БВП на глава от населението след Саудитска Арабия. Общият доход на глава от населението за 1977 г. е бил 21 400 долара.
След като фосфатът е изчерпан, Наури бързо изпада в икономическа криза. През деветдесетте години на миналия век са направени опити да се наложи като офшорна зона. Страната е център на 400 банки.
И това решение обаче не проработва. Така се стига до световния рекорд за най-висока безработица – близо 90%. Силно развит е риболовът.
На острова се говорят два езика - английски и науруан. Официалната валута е австралийски долар.
Науру притежава и едни от най-странните закони за недвижими имоти в света. Всичките му жители имат определени права върху цялата земя на острова, която е притежавана от отделни хора или семейства.
Правителството и частните организации не притежават земя и трябва да сключват договори за аренда със собствениците. Ненауруанци не могат да притежават земя на острова.
Последна редакция от Eli2356 : 26-01-2013 на 16:31
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Напразно Джи Джи Напразно С Марио се опитахме да разгадаем стратегията на Цветан в тази тема, но лично аз не успях
Но пък направих едно експертче по идеята за дневна графика и то печели
Е верно че прави по 1-2 сделки на седмица но все пак печели
Така че ако си беше направил труда да допрочетеш темата може би щеше да стигнеш и до експертчето
Прочее няма нищо смешно.
Идеята е да се търгува с повече от една валутна двойки за да може да се отварят по честичко позиции
----------
И какво пак се изсра по прасешкиОтдавна не бях влизал в един друг бг форум и ето на каква глупост попаднах днес :
Човека си има стратеги макар че не може да я обясни
Това че ти кълвеш по патешката на 5 минутки не означава че човека не може да си има печеливша стратегия на дневна.
Отделно ,че не може да я обясни на другте ,но то вече е друга тема
Ако има нещо смешно в цялата работа то може да е в последното, но и то трябва да се докаже, защото причината за невъзможноста да се обясни такава страгегия може да се корени в моята или в твоята тъпота, че не можеме да я възприемем и не е зъдължително да се корени в неговата на автора на темата тъпота ,както предубедено си мислиш за да се надсмиваш .
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване