СОЛИДНО КУЧИ
открито ама я кажи да знаем къде го има.
Инъче изброяваме изброяваме пък не казваме къде !!!![]()
СОЛИДНО КУЧИ
открито ама я кажи да знаем къде го има.
Инъче изброяваме изброяваме пък не казваме къде !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Toва за противоязвеният ефект ще е вярно. Щом на мен ми облекчава стомаха зелевата чорбица, значи наистина е разкошно питие.
А после прочетох, че е много много полезна.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (05-06-2013)
Вие да не чуете нящо !!!!
ПРАСЬО що се спотаяваш:
https://forum.bg/showthread.php?736-...82%D0%B5/page4
Аз па ше слагам скоро едни вратни свински, дет още от обяд се киснат в едни гадости.... Общо взето мръфката сцепена като джобче и се пълни с квот се сетиш. Аз турнах кисели краставички, домаденце, маслинки,кашкавалче, сварено яйце, всичко тва нарязано на тъъъънки филийки. Естествено и разните му там черни пипери и други такива вредности.
И вече му дойде времето да го увия в 3-4 листа прясна маруля и в тавичката у фурната.
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
фицката (25-01-2013), REDA (25-01-2013), Ratetouilli (26-01-2013)
Вътре в марулята сложи и лук на едро, некой и друг морков и картоф и ше имаш и гарнитура готоваАз па ше слагам скоро едни вратни свински, дет още от обяд се киснат в едни гадости.... Общо взето мръфката сцепена като джобче и се пълни с квот се сетиш. Аз турнах кисели краставички, домаденце, маслинки,кашкавалче, сварено яйце, всичко тва нарязано на тъъъънки филийки. Естествено и разните му там черни пипери и други такива вредности.
И вече му дойде времето да го увия в 3-4 листа прясна маруля и в тавичката у фурната.![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (05-06-2013)