Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Kaк си днес, муци, надявам се вече не те боли глава като озни ден?
Явно човекът (Буги) се мъчи да прогнозира - мисли, че като знае фундамента, ще му е по-точна прогнозата. Но освен това се мъчи и да обяснява фундамента -това вече мога само да предполагам защо - може би защото е любопитен и разсъдителен.
Пп: EUR/CAD ще ми изкърти монитора - докога бе,не е ли време за корекция вече?![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ами като се чете избирателно, така е - колко пъти да напиша, че обясненията бяха отговор на мой въпрос към него. Престанете да давате оценки за другите.Kaк си днес, муци, надявам се вече не те боли глава като озни ден?
Явно човекът (Буги) се мъчи да прогнозира - мисли, че като знае фундамента, ще му е по-точна прогнозата. Но освен това се мъчи и да обяснява фундамента -това вече мога само да предполагам защо - може би защото е любопитен и разсъдителен.
Пп: EUR/CAD ще ми изкърти монитора - докога бе,не е ли време за корекция вече?
Taка ли? Сори, не винаги имам време да чета всичко измежду търговията - малко избирателно чета понякога... В сучая не съм давала оценка на никого. Значи ти си била любопиткото.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Сега е момента един ряз до 1,3470-80 и после надоле до фигурата
еее, не е коректно, никой не е бил чувствителен. Просто се хванахте за думичките, а не видяхте ситуацията. И понеже аз бях агитатора, редно е да приключа в разбирателство за всички.
Знаем, че ти не одобряваш фундамента, но това не означава, че ние не можем да си питаме и някой да ни отговоринъл тъй
Няма смисъл вече да я разтягаме тази тема, моля ви.