Докато ме е нямало ми е чукнало един стоп на 2 пипса +!! Да си бях теглил ръчната преди да изляза, щях да съм по-добре. Целия ми ден отиде за нищо!!
Докато ме е нямало ми е чукнало един стоп на 2 пипса +!! Да си бях теглил ръчната преди да изляза, щях да съм по-добре. Целия ми ден отиде за нищо!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ЕЙ ДНЕС ВИ БИВА И В ИЗКАЗА И В ОБНОСКИТЕ.......................![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
REDA (25-01-2013)
erty, направил си надникати на трейдъра графиките ли ползваш за сигнали
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Май няма да се спре днес докато не клъвне 70-80 ама после какви хубави селчета за по 10-15 пипона стават докато затвори![]()
Евро-банките можеха да върнат част от LTRO заемите си предсрочно…точно в 13:00
от 1 трлн. заеми раздадени на 800 банки, се върнаха само 137 млрд.
не знам как точно да се тълкува това….. затова и не написах посока…
някой го тълкуват: щом не връщат заеми, значи им трябват и сме зле = еврото да пада….
други го тълкуват: щом не връщат паричната маса се запазва = еврото е надуто и трябва да расте…
при всички положени се очакваше екшън….
за това имаше и такова прескачане с по 5-6 пипса в двете посоки и на края пак у рейнджа….
като цяло тази новина предизвика само волатилност и посоката явно се запазва в следствие на добрите данни от Германия и изказването на Драги от Давос, че OMT програмата се запазва за неопределено време.........
П.п. дано си разбрала какво съм написал, инак язък за мастилото….
babaMETZA (25-01-2013), КинО (25-01-2013), freelancer (25-01-2013)
Да си лягал бря ПРИШЕЛЕЦО !!!
Пак КОТАЦИТЕ по кофите си гонил !!!
Жюви ги гълташ, пък аз съм бил извратеняк после !!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
МАСТЪР АЛФИН я кажи сега ще идем ли днес над 1,3480 а???![]()
Ако е надуто що трябва да расте????
извинявай за тъпия въпрос.....
.................................................. ...................................
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Tук ако не направи двоен връх, ще върви до към 1,348 - 1,35 и оттам пускам къса.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
много правилен въпрос Сити…
по-принцип ако се раздават евра , то би трябвало да се обезценява..
НО, за последната година от както наблюдавам пазара без значение кой печата пари FED или ECB, т. е. без значение паричната маса на доларите или еврата расте, расте и курса евро/долар!
ИЛИ без значение кой печата = еврото расте…
…..
само не ме карай това да обяснявам, щот да си призная не мога….
Happy68 (25-01-2013)