доста инкасота обират тия дни .... все едно крадат банички от баничарницата ..... брех брех взема да опъна и аз лентата с пироните и да чакам и аз да ги джобя![]()
доста инкасота обират тия дни .... все едно крадат банички от баничарницата ..... брех брех взема да опъна и аз лентата с пироните и да чакам и аз да ги джобя![]()
Damn Baby I Need Just А Lil Bit![]()
![]()
Пълен цирк , лъжат хората че като гласуват "да" ще има Белене и ще има евтин ток . Както казва един приятел все едно вкъщи да гласуваме семейно, дали да си купим нова и скъпа кола, а в същото време да нямаме парите за нея![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Много вярно.....Ама в семейството поне ще се простираш според чергата,за разлика от държавата.
------------------------------------------------
compos sui
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Преди няколко дена Делян Добрев избухна с цена 30 млрд. лева а сега малко се е по завърнал. Тоя явно е рибар.................В отговор на документите за цената на АЕЦ "Белене", които ГЕРБ извади от кашон, днес соцлидерът Сергей Станишев размаха меморандум от 30 ноември 2010 г. В него става ясно, че цената за централата не е 10 млрд. евро, а 6.2 млрд. евро. Въпреки това Станишев заяви, че ГЕРБ не е защитила държавните интереси, защото БСП е настоявала цената да падне на 5.2 млрд. евро.
Меморандумът, който извади соцлидерът, е подписан между НЕК, финландският концерн "Фортум" и "Росатом". Същият меморандум ден по-рано е даден и на руските медии. Той е публикуван от РИА Новости, като руската компания "Росатом" потвърждава пред медията, че цената е 6.2 млрд. евро.
Според бившия министър на икономиката Трайчо Трайков и настоящия - Делян Добрев, цената за "Белене" все пак е 10 млрд. евро. Причината е, че в по-ниската стойност не се включват редица допълнителни харчове като инфраструктурата за свързване с централата и инфлацията, обясни Трайков.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако вали сняг....тези 1,5 милиона ще станат 0,5 млн...................![]()
Абе,като се замисля ,не е рибар той,ами мисли далновидно.Я ,си представи Овчар Румен за шеф на проекта и Екс Фес за консултант,пък да видиш дали 30млрд. ще стигнат.
compos sui
А след още 10 години хептен пък няма.
Руснаците плаващи АЕЦ, вече имат, та ще ни търпят те и няма да дигат цената, нява стане май тая работа.
А както стана ясно, че не може да има финансиране от държавния бюджет заради европейските директиви, финансиране от банка съмнява ме, тоя дето я строи, ако се договори ще се включи, но там нов проблем, няма хвърля едни милиарди и да не чака една добра възвращаемост.
Тоя проект май си е изпуснал времето когато е можел да се случи.