вместо да узурпираш ролята на персонален помощник и калкулатор , по-добре иди до самоков да са пробвашНе си разбрал Комарджи. Аз само вкарвам разум, че Фицката дан са излъже, че Елито му изкарва криви сметките. Той да плащал, после пък да получавал по-малко но да си мисли, че получава двойно
Ми така де, то туй по-алтаво и от дай да увеличим цените, па после ще ги намалим на колкото си бяха преди увеличението и ще обявим, че е промоция
мож па да е някоя дръглива кранта елито , кат твойте наташки и да са харесате![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ам ако иска Ела да и викат Ела общата, да му дава![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
свързващо звено требе да има! това е закон![]()
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не си разбрал Комарджи. Аз само вкарвам разум, че Фицката дан са излъже, че Елито му изкарва криви сметките. Той да плащал, после пък да получавал по-малко но да си мисли, че получава двойно
Ми така де, то туй по-алтаво и от дай да увеличим цените, па после ще ги намалим на колкото си бяха преди увеличението и ще обявим, че е промоцияЦелта беше така да се омотаеме в сметки, че да не разбере колко скъпо всъщност плаща, а да си мисли, че получава двойно и то на промоция.
Но сега след твойте обяснения нищо не разбирам вече, и аз се оплетох, и той сигурно и пак на чисто ще трябва да почваме. Виж какво направи!
Ама ти още малко и в леглото ще ни се навреш да ми разтуряш сметките.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ами,ами - той ще е по-рано тук, още посред нощ, утре на обяд важи за твойта х-линейка. Ти си вторият (само)поканен от форума във времеви аспект, но първият отпадна, така че имаш предимство пред всички останали, ако решиш да заповядаш.
Greedy, не съм толкова дръглива, много ще ти допадна, ако решиш да наминеш.
Общата, ама на най - само с един, но още не съм го избрала, недей да заблуждаваш, че съм обвързана. По едно време мислех теб да избера, но се оказа несериозен - видяло се е, че няма да дойдеш, затова вече гледам към по-реални възможности. Пък с теб не пречи да си продължим досегашното форумно приятелство, нали...Ще страдам, ако кажеш "не", така че внимавай какво ще кажеш.
Хайде и нещо още по- по темата Сити да не се ядоса, че му спамим:
- Как е мъжа ти?
- Като долара е.
- В какъв смисъл, твърда валута?
- Не, същия зелен, слаб и непрекъснато пада.
--------------------------------------------------------------------------
На митницата:
- Оръжие, наркотици, фалшива валута?
- Благодаря, вече имам.
--------------------------------------------------------------------------
Следовател към обвиняем:
- Имате ли алиби за времето на престъплението?
- Да, в каква валута го искате?
Последна редакция от Eli2356 : 23-01-2013 на 00:39
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
http://vbox7.com/play:52f9111a79
е това е брутално направо![]()
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
GGBG (25-01-2013), Emil Enchev (26-01-2013)
Лууууууууууууууууууууудоо ооооооооооооооооооооооооо ооооооооооо
баси кефа![]()
.................................................. .................................................
Малки обяви:
•Стара обувка търси някой да й отпори гьона.
•Госпожица от занаята търси богат занаятчия с цел брак.
•Печена търси загорял.
•Налице съм. Търся някой да ме обърне наопаки.
•Търся село без кучета, но с… кучки.
•Въздържател напива вода ненапита.
•Учителка по френски дава нощни уроци.
•Закъсала търси да я скъсат.
•Пренарязвам обратни резби.
•Кавал търси девета дупка.
•Воден спасител дава уроци по игра с подводни топки на платежоспособни дами.
•Опасна сексбомба търси някой да й отцепи района.
•И в морето ми е до колене.
•Грешна съм. Търся праведен да ме оправи.
•Може да ми е къс ума, но са ми дълги краката.
•Специалист по икебана аранжира всякакви китки.
•Дърпам дяволи за опашката.
•Бутам на тия дето бутат.
•Търся знойна хубавица, да внесе топлина в живота ми.
•Сапьор обезврежда сексбомби по домовете.
•Кацна ли на някого - въртя се като муха без глава.
•Монтирам шпионки на всякакви гардероби и шкафове.
•Целувам крака и ближа задници. Атрактивни цени.
•Жулиета търси Ромео с Алфа Ромео.
•Позирам по домовете. Голямо разнообразие от пози.
•Агроном дава практически съвети как да цъфтите, без да вържете.
•Поръбвам непоръбени.
•Двуглав змей търси ламя ненаситна.
•Ако искате да видите каква изненада съм ви приготвил - дръпнете ми ципа.
•Развит търси навита.
•Ако са ви изкарали акъла - аз ще ви го набия отново.
•Тясна специалистка търси широко поле за изява.
•Звероукротител-професионалист укротява разгонени кучки.
•Потомствен благородник облагородява родословни дървета.
•Лесно запалима търси трудно гаснещ.
•Ако често изтървате сапуна в банята винаги съм готов да ви го подам.
•Дипломиран астроном сваля звезди на млади дами.
•Буден принц търси Спяща красавица
http://www.sharebg.org/view/13007-Ma...akoy_da_y.html