Кой каза............................ ???![]()
ДАВАЙ ДОЛАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!![]()
![]()
![]()
Кой каза............................ ???![]()
ДАВАЙ ДОЛАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!![]()
![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Дали този път ще пробие зоната 1.3280-85 ?
Надявам се този тест да доведе до пробив.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Още малко и нови 100 пипа за днес..... за трети път днес
Давай доларееееееее![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Иска и се на двайката да се засили надоле, ама няма да я бъде дълго така... освен ако не пробие 3260 не виждам вариант за южен порив..
----------
Майстореееееееееее![]()
аз още малко и отварям дългите....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Стопа на делтата на 1.3290 +62 , стоп на руснаците на 1.3305 +40 .... на инстата не успях да влезна навреме....
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Предлагането зависи от търсенето. Засега предлагам само безплатна кучешка храна Роял канин, Эркануба с агнешко и Хилс (тук няма, затова ще ти я внеса специално). Само трябва да знам порода и специфични нужди от рода на кастриран ли си, имаш ли храносмилателна чувствителност и дали имаш нужда от сваляне на кг. Може и екстрасенс да ползвам да каже по снимката ти. Самата поръчка отнема доста време. Само кажи какъв е този индикатор, че без него съм загубена.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Обръщам платната дами и господа Дълги от 3285 .С нормален обем. Без стоп без таргет утре ще го мисля .
мойте платна са си още на юг.............................................. .......
ку чакаш на търсене от моя страна гладна си умряла...по отношение на специфичното инфо къде ти трябва...да ти отговоря отзад напред лаконично...качил съм няколко кила...на ташаци...за поръчката остави имам позната тук в роял канин...от време на време се погрижва за мен....Предлагането зависи от търсенето. Засега предлагам само безплатна кучешка храна Роял канин, Эркануба с агнешко и Хилс (тук няма, затова ще ти я внеса специално). Само трябва да знам порода и специфични нужди от рода на кастриран ли си, имаш ли храносмилателна чувствителност и дали имаш нужда от сваляне на кг. Може и екстрасенс да ползвам да каже по снимката ти. Самата поръчка отнема доста време. Само кажи какъв е този индикатор, че без него съм загубена.![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....