Елате при мен - в темата за смъртта - "Скоростна отсечка" се казва и тематиката е доста обширна и подлежи (не дай си боже) на разширяване - форекс състезания, а когато няма такива и: диети, здраве, смъртоносни болести и как да се справим с всичко това.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Олег , чуден си направоhttp://content.screencast.com/users/...01-19_1443.png
Toва не е по 9/30 обаче. Така става много по-трудно и сложно и риска за загуба нараства значително.
Това е стандартен ТА, който не мога да систематизирам, така добре както 9/30-то.. за заека на яхния ,може да се приготви с малко червено винце , а после на масата с бяло.
А па за картинката, не стига че по-красива от моята , ами ми дава отговори на няколко въпроса , които щях да задавам![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Радвам се, че съм помогнал.Кажи какви са били въпросите, че да разбера дали наистина съм дал правилните отговори.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
compos sui
Бъди сигурен , че си![]()
Първо с дефинирането на рейнджа: от там е ясно , че при пробива му по-спокойно можем да търсим дълги .
Второ: при втората сделка , която си визирал - на двойното дъно , там се замислях за добавка и ако не я беше посочил щях да питам дали там трябва да има вход
само, че аз щях да го мисля входа някой друг бар по-нататък , където дъната на баровете започват да се отлепят от подкрепата на 95,40 и пробив на ъп бар . Но още не съм го доискусорил .
Имаше и още нещо , ама сега ми се губи. като се появи ще се обаждам
----------
Смяташ ли наистина , че това ме интересуваТова не ни е автобус 310 да върви по един и същи маршрут от Люлин до центъра и по определен минутен график. Пазара утре може да е подобен , но няма да е едно към едно.
Олег е написал по долу вярното. А вярното е ЗАщО
Аз където трябва знам къде да влизам и къде да излизам, но искам да го правя и тук
Надявам се да не звуча грубо , но малко се ядосах като го прочетох![]()
Бряяяя, егати струящата радост- Светлина, а само на 29 години ... скоро, след като настъпи смирението в него и претенции за следващия Далай Лама може да му възникнат.![]()