Глава с рамене е трендобръщаща фигура - така че, тука такава няма.....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Привет на всички и Честит Атанасов ден!
Бе тия хора май чак сега видяха най-важната новина за днес в календара - текущата сметка на България се е увеличила с цели 0,024 млрд и от отрицателна е станала положителна.
Трябваше пак да купя от петте тройки - 1,33333, ама нейсе... стои ми една дълга от вчера така или иначе.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
стига сте говорили за цици бре.......немам сили да се смея....пазаря ми пусна кръвчица....
...за пореден път днес съм с дължина....масивна....тая силни надежби да са хаирлийски...редя също и силни молитви на графетата....омммммммм.......
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Алф, значи не може да търсиш обърната глава с рамене във възходящ тренд - тука може да гледаш за нормална такава, която да сигнализира за къси. Обърната се появява по дъната. Това, което ти визираш до момента е двоен връх
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз тук не виждам глава с рамене - раменете може и да ги има, но главата липсва - да не е нова фигура Конникът без глава? И обърната не е - такава може да има само при низходящ тренд и изглежда както да се погледнеш в огледалото при челна стойка. Виждам по-скоро подобия на двойни дъна и върхове, но генералната посока си е ясна.
Всеки да почва веднага да се моли според зодията, че дългата ми трябва да излезе днес на голяма печалба:
Молитва според зодията
Овен: "Боже, дари ме с търпение... И си го искам ВЕДНАГА, ЧУВАШ ЛИ?!!!!"
Телец: "Боже, дай ми сили да променя живота си... ама не веднага!"
Близнаци: "Ей, Боже (или Богиньо)... Кой си всъщност? Какъв си? Какво си? Колко сте? Изобщо не мога да си го представя..."
Рак: "Отче наш, знам, че не бива толкова много да завися от теб... но на кого друг да разчитам за важните неща в живота?"
Лъв: "Ей, тате, знам, че съм любимото ти хлапе и се гордееш с мен..."
Дева: "Боже, направи света едно по-добро място и не се издънвай като предния път."
Везни: "Господи, знам, че е крайно време да взимам решения сам, но искам да знам: какво мислиш ти по въпроса?"
Скорпион: "Боже, помогни ми да простя на враговете си, защото тези копеленца изобщо не заслужават!!!"
Стрелец: "О, всемогъщи, всезнаещи, всесилни, вечен Боже! Моля те за сто милионен път - помогни ми да не преувеличавам!"
Козирог: "Отче наш, мислех да се моля, но знам, че трябва сам да се справя с проблемите си, така че... все пак благодаря!"
Водолей: "Господи, едни казват, че си мъж... други, че си жена... А аз казвам, че всички имаме по нещо божествено! Така че, защо да ти се молим въобще?"
Риби: "Отче наш, ти, който си на Небето... Понеже животът е гаден и смятам да му друсна една стограмка, нека тежкото ми пиянство и махмурлукът след това бъдат в твоя чест... Наздраве и амин!"
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Какво ще кажете за 1.3460 за днес или е твърде оптимистично...................![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Не бой се Ели ще намажеш с дългата ама аз го отнесох с късата.Не се научи мойта чутура.
със това двоино дъно дизела изкяри една дълга![]()
..................................ама маи това ми беше