Сакстен, по Коледа брокерстарс смениха сървъра си /доставчика си/ и вече не са с Армада. Така или иначе, Армада е с поне глава над тях все още / и над Актив също - ей сега ще ме налазят /
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Получих меил от brokers-star.com, че е изтекъл единия месец работа с тях. Направил съм 8.01 лота оборот. И вече сметката ми е стандарт, и всички средства по нея са си мои. И интересното:
"Опции за теглене:
PayPal: $3 минимален превод, върху които ще бъдат начислени $2 такса
Moneybookers: $1 минимален превод, върху който ще бъде начислена такса от 1 цент"
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да и аз го получих днес този мейл.....за жалост аз няма какво да тегля от там![]()
и аз се поизложих но бях се регнал и в Hirose financial и гледам че ми пратили мейл за одобрение и ми заредили бонуса от 20 долара на платформата та ще се пробвам там доколкото разбрах няма изискване за правене на определен брой лотове
Това време при брокерстар върви от получаването на бонуса, или примерно е до 31 януари![]()
GGBG (17-01-2013)
Колеги , някой все пак теглил ли е от Брокер Старинтересува ме дали са коректни с плащанията ?
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Аз понеже освен с Инстафорекс и др. търгувам от няколко дни и с Brokers-star ECN, да споделя един опит от снощи и да питам нещо, ако има и други търгуващи (които не са успяли да си занулят коледния бонус, щото има и такива). Та.... до снощи всичко много добре, приятна работа с платформата, точно изпълнение на поръчките и т.н. По едно време към полунощ и след това пустата платформа почна да забива, да почна да губи връзка със сървъра и не можах да си затворя една сделка. В края на краищата реших да се обадя на посочените 24/6 телефони, а там - ни стон, ни звук. Чак на сутринта ми вдиганаха телефона, а курсът беше отлетял да не ви казвам къде в мой ущърб, попитаха ме на какво ниво съм искала да затворя сделката и ми затвориха на котировката, която им казах от през нощта.
Междувременно пък след като почна да дава ядове платформата, се сетих, че е добре да си сменя първоначалната парола, дадена ми от тях, в един от промеждутъците, когато имаше връзка, при което накрая не приемаше нито старата, нито новата парола и освен Няма връзка, почна да ми изписва и Невалидна сметка.Та на сутринта ми дадоха и нова парола
Това е злощастният ми опит - да знаете, че през нощта няма да получите поддръжка от дилингов отдел, но поне компенсираха на сутринта.
А въпросът ми е има ли и други, на които платформата на брокерс-стар забива и по-конкретно снощи?
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Да попитам следните неща:
1. Може ли някой да ми препоръча брокер с платформа, която има тикова графика, но не само 1 тик, а да мога да задавам примерно 250, 400 или 4500 тика?
2. Някой да ми припомни платформа за бактест, но без МТ и Нинджа?
Благодаря предварително!
1. Дюкас; LMAX
2. Trade Interceptor![]()