Аз точно на прекършените най-много се ядосвам . Още повече, че мисълта на българския гласоподавател се губи някъде след петата минута.
Аз не знам.., как на тези хора не им писна да ги хранят със захарчета като в зоологическа градина.
Аз точно на прекършените най-много се ядосвам . Още повече, че мисълта на българския гласоподавател се губи някъде след петата минута.
Аз не знам.., как на тези хора не им писна да ги хранят със захарчета като в зоологическа градина.
army dad
е то това не е идеалния вариант по принцип. то хубуу, ама ако стане тука така 1 ще има 10 000 крави и никой друг няма да има крави. Онези 1000 "селянина" дето са се изхранвали с 10 крави сега няма да могат и ще трябва да работят , работа за да си изкарат парите. За потребителите е по добре да има 1 голям и да произвежда евтино. Но за обществото е хубаво да има избор, да може ако иска да има 10 крави и да си живее живота на село и никой да не го притеснява, да си няма шеф и т.н.
Аз имам един приятел на 26 години е. Иска да се занимава с пчеларство, да си вади мед пича, да не се занивамава с бачкаторство и т.н. Ходи си на село, бачка си 1-2 месеца яко през останалото време му е готино. Яде си хубави домати, краствици и лук(сам си ги прави) намерил си е от къде да си купува истинско сирене и кашкавал(без никакви Е-та) и така. На него му е супер. Това е избор. Аз така не искам да живея, макар че храната ме привлича ама начина на живот не. Но като има избор значи все още сме свястна държава. Спре ли да има избор тогава е лошо.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Свястна държава в никакъв случай !
Просто толкова е максималния напън на политическите кръгове и както казва народа " не им се сърдете Те толкова си могат " има и редица други фактори примерно за пенсионерите се сещат само когато дойде време за избори. Не мога да си представя как човек живее със то и осемдесет лева пенсия и плаща парно даже ! - пълна робия , такова мачкане на хората в България само във военно време е имало .
army dad
Държавата е такава каквито сме и ние. На повечето места, където съм работил, особено ако има по - голям колектив, винаги хората се настройват срещу добре работещите колеги. Наричат ги "подмазвачи", "лизачи" или поне, че много се задълбочават. Нашите политици са същите като мърморковците и мързелите, но на по - високи нива. И затова сме си на това дередже.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И в допълнение като се осъзнаеш , че сме руска колония от нов тип ситуацията леко започва да се изяснява .
army dad
сега и със замразяването на пенсиите и бюджетните, а не се знае дали ще има и скок на минималната заплата ще се наложи на доста хора да си карат със своите малки мизерни доходи и да чакат по добри времена
Замразяват пенсии и заплати,а цените скачат всеки ден-това си е път не към дъното ,а направо към подземното царство,ако мога така да се изразя.
така е и дето имаше едно време една приказка - стигнахме дъното ама продължаваме да копаем сега тново е актуална и то за доста голяма част от нас
намалява покупателната способност,пазара се свива,безработицата се увеличава и цикъла се повтаря,но политиците ще рекат че положението се подобрява и чакаме светлото бъдеще.
как намя да намалее покупателната способност като цените на основните хранителни продукти за една година са скочили средно с 60-70% и може би ще вървят нагоре