Само да питам гапа от картинката в 16:30 ли е...?
..........................................50
Само да питам гапа от картинката в 16:30 ли е...?
..........................................50
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицка ако не ти е дотегнало и на мен ще ми трябва съвет...да давам ли или да изчакам да свърши дискусията ви...е то не само към теб де...към тези които мислят че могат да бъдат полезни...
ПП това за гаповете го мяркам вече на няколко места....за него също може да направиш по обстоен коментар...или да метнеш линкове с инфо...![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Друго ме интересува.
Не ме интересува кой колко печели. Другото е, че една и съща идея при един може да донесе милиони, а при друг нищо. Това не е критерии.
Има определени периоди на цената които не знам как да систематизирам и затова питам с множество примери.
Чуден си Фицка
След още няколко картинки ще успея да го систематизирам това.
Следващият проблем обаче е че стоповете на някои от входовете възлизат на повече от таргета. Това не е добре. Иначе ГАП проекцията е нещо вълшебно.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
16:33---------------------------------------------------
----------
Казвай Кучифицка ако не ти е дотегнало и на мен ще ми трябва съвет...да давам ли или да изчакам да свърши дискусията ви...е то не само към теб де...към тези които мислят че могат да бъдат полезни...
ПП това за гаповете го мяркам вече на няколко места....за него също може да направиш по обстоен коментар...или да метнеш линкове с инфо...
За гапа................. ами в общи линии това което виждаме като котировки, не е това, което еТа имаш импулс от 2-3 бичи бара, следват 3 бичи бара, от които третият не тества първият. Това е гап
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
ей това за гапа е велико, не съм имал ама изобщо идея ....фицка , железен си бате....
![]()
пущам ти една картинка...питането ми (сериозно) е как да изгладя кривата щото е много нагъгрена
ПП...понеже сделките тука са почти хаотични...т.е. дискреционна търговия...как се качват обемите без да се заорава...
----------
ще ми много полесно с картинка...като имаш време качи няколко различни ситуации...![]()
<< ordo ab chao >>
Е като са хаотични сделките, за какво качване на капитала говоришпущам ти една картинка...питането ми (сериозно) е как да изгладя кривата щото е много нагъгрена
ПП...понеже сделките тука са почти хаотични...т.е. дискреционна търговия...как се качват обемите без да се заорава...
----------
ще ми много полесно с картинка...като имаш време качи няколко различни ситуации...Ако не е изпитана системата и не си сигурен в нея, няма качване
Кучи на друга машинка съм и няма картинки тукаОтвори 2-3 петминутни графики и ще видиш много примери
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
разгледах ти обясненията и се убеждавам че дори и да стигаме до подобни изводи....пътя до тея изводи е различен........ти откъде знаеш че това не е петрол или ози или киви или фючърса на конска фъшкия...
ПП фицка...а ако допуснем че са по система...основния ми въпрос - как да изгладя графиката...![]()
<< ordo ab chao >>
JaY_Z, защо те притеснява толкова, все пак упорито върви нагоре, дд ти е екстра![]()