Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Олег, ако тази зелена хоризонтална е важно ниво, 2В-то не ти ли върши работа за късите? Или не това те интересуваше?Фицка, хайде да помагаш.
Имам проблем с тези периоди и не знам как да го оправя.
Toва е от 10 май 2012. И една сделка с бял пунктир, както се вижда. За нея е ясно, няма проблем. Кажи какво да правя, за да взема движенията които са след нея.
http://prikachi.com/images/34/5726034y.jpg
.
ПС. То аз не съм фицката де, пък и по-малко от теб печеля тук, ама ..... се усетих като го написах![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (11-01-2013)
фицката, а при първия вход целта не е дъното , защото не си сигурен , че ще продължи по надолу ли...![]()
е аз нали това дадох - ниво + обръщащ ценови моделтова не е ли прайсекшън? Или може би говорим само за трендлинии, комбинирани с пробиви, тестове, подкрепи и съпротиви? Ако е така, извинвяайте моля за недоглеждането
![]()
Не, защото влизаш въз основа на гап в цената. И ако забелязваш цената връща за тест на същото това ниво преди да се устреми за ново дъно
----------
Разбира се че еНо самата фигура като такава е модел, който се следва от всеки на пазара, а в последвалото движение имаме допълнителни възможности за входове
Бтв двоен връх при който вторият е по-висок или двойно дъно при което второто е по-ниско аз избягвам да търгувам
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
фицката, ясно, нема се бъркам вече в делата на специалистите с моите лаишки мнения
![]()
Ееееееееееееееееее защо с лошотоКой е казал, че твоите мнения са лаишки
Аз ще съм първият, който ще му се нахвърли и ще направя опит за убийство
Що си крива ти, кажи сегаНякой да не те е ядосал ?
как така крива? виж как весело си танцувам в предния пост. Много си ми е гот даже
Моето мнение си беше лаишко, затова и написах пояснението, дали въобще за това пита Олегчо. А вашите обяснения са си наистина по-навътре в материята на прайсекшъна, което на мен много упорито ми убягваама то това не е проблем
![]()