alf, другарю космонавт взех че удължих яко ама дали да чакам докъдето викаш над 1,34 и още отгоре,единия ми таргет е 1.34 на другите дълги нямам ,я дай един акъл.
alf, другарю космонавт взех че удължих яко ама дали да чакам докъдето викаш над 1,34 и още отгоре,единия ми таргет е 1.34 на другите дълги нямам ,я дай един акъл.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ех РЕДА , надявах се с тези сто долара дето ги напраих 1400 за нема месец , да станат 1 000 000
и тогава щях да стана рекламно лице на инстата щото съм и убав даже , а пък те да станат наи извстната и търсена компания в света..........
да видим дали ще си пропуснат шанса и ще прочетат за мен от друг брокер станал "номер едно "покраи миоте подвизи на пазара............ а пък аз ще им напомня случката тогава....................публично.. .......
----------
и туи ти е много щом акъл търсиш в този момент ,така че решаваи сам
аз лимит съм сложил на 1.3522 ,за днес ама ако тръгне обратно затварям.........................![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
сега имам останали 800
и отново ми пише в л.кабинет че мога да тегля 650
наредих теглене.......... и чакам................вече десети ден ще стане само щуротии
през туи време теглих три пъти през другият брокер..................
мисля че моито е някъква грашка от тяха страна /и двете позиции за които ме санкционират си бяха с лимити
и рискувах с фул обем около 850 долара и ги оставих през двата дни почивни ,. ...ако бях ги загубил щяха ли да ме компенсират?/
просто не допускам че е умишшлено защото голем автогол е.................
компания където иска да заеме добри позиции не би сторила умишлено подобна глупост...........
/да мислиш разни комбинации по малко да ги теглиш например по 100 е недостоино........./
поне да ставаше въпрос за 60 000 или по голяма сума
то 600 , и то изкарани честно.................
що за смешка........? тук сме в национален форум !Аз ако упралявам подобна структура ще сеизвиня и като видя невероятният резултат постигнат с честна търговия/100 за три седмици 1400 ...170% годишна лихва/ /ще предложа на треидъра достоина длъжност в компанията ми..........от което ще спечеля милиони......................
Последна редакция от alf : 11-01-2013 на 18:40
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Реде Ха Честити ТРОЙКИ
Изкара ли за една баничка поне от тях![]()
pifa4o (11-01-2013)
,,,,и с месо СОЛИДНО КУЧИ и с месо ,,,,МРЪВНИК !!!![]()
Не е редно така да прежалваш. Как са ти се губели, я разкажи, съвсем ли изчезват ?
Аз днес за втори път теглих и нямах проблеми, много бързо стана. Но ме интересува след колко тегления и/или над какви суми започват проблемите. Че да си направя сметката.