Happy Birth Day!
Happy Birth Day!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
anonimen komardjia (09-01-2013)
Аз съм имал няколко такива изпълнения при Дюкас и постъпих като теб набореБлагодаря... ДжейЗи, Олег и Новак!
--------------------------------------------------------
----------
един път съм имал форс мажор .... 3-4 години назад, обед беше, горещо лято края на юли, климатика не работеше, тежка жега и влага, и в тази нечовешка обстановка пуснал съм дълги .... цената мръдна достатъчно и сложих стопа на 0 и след туй седнах морен хляб да ям...... после се върнах и гледам, че всичко беше затворено... продължавам да гледам и какво да видя за 1 пипс не са ми закачили стопа и са го изпълнили 30 пипа надолу след ГАПА. Ахмака тръгна да спори какви са тези фалшиви котировки, загуби още толкова докато спори... оттогава не спори.![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Аз ако може искам да се присъединя към поздравите за рождения ден на Anonimen Komardjia, макар и на патерица, особено с горната Beautiful song oт Rуmu - прекрасно изпълнение!
Ами това може да се очаква от зодия Риби - винаги гледат да не са в тежест на околните, да се справят сами и да помагат с каквото могат.
Всеки има виждане, но според мен ливъридж 1:100 е нормален.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И аз съм зодия Риби пичове, но от това повече съм страдал, отколкото съм съм имал изгода...
Хубавото в случай е, че Рибите имат търпение, а за форекса - това е едно от най-важните условия..
А за зодия козирог, какво бихте казали за тяхното търпение![]()
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Какво да ти кажа скутерче,брат ми е козирог и е търпелив и работлив,и упорит,но не инат,сина ми малкия също е козирог но познай колко е търпелив.Иначе и той е много упорит и концентриран.А за рибите дето е колегата Бибко какво да кажа,те могат да търгуват без строго определена стратегия,хем са умни хем интуитивни,ако можете да си спомните Азис какво направи в стани богат и докъде стигна като много отговори не знаеше ,но се доверяваше на мисленето си и интуицията.
Това със зодиите не бива да се взима много на сериозно, формирането на всеки отделен индивид е много дълъг и сложен процес, зависи от страшно много неща, зодиите сатават за мохабет дакото човек си пие сутрешното кафе.
Абе не съм сигурен много, има хора си плащат да им се направи хороскоп,но не така общи приказки като нас ами подробен с час и място на раждане,други пък хорари си правят за отговор на конкретен въпрос,склонен съм да вярвам в астрологията защото съм се убеждавал в истиността и.
Всеки е свободен да вярва в каквото реши, аз не отричам, че има някакви допирателни между хората от една и съща зодия, но да се отдава прекалено голямо значение за мен е глупост, да се слагат милиони хора с различни съдби, бит и култура, под някакъв общ знаменател, не е правилно.Абе не съм сигурен много, има хора си плащат да им се направи хороскоп,но не така общи приказки като нас ами подробен с час и място на раждане,други пък хорари си правят за отговор на конкретен въпрос,склонен съм да вярвам в астрологията защото съм се убеждавал в истиността и.