anonimen komardjia, говори в цифри, че за мен ливъридж 1:10 е все едно без, а 1:50 е нормален. 1:100 идва в категория висок, 1:150-200 в категория екстремен.
anonimen komardjia, говори в цифри, че за мен ливъридж 1:10 е все едно без, а 1:50 е нормален. 1:100 идва в категория висок, 1:150-200 в категория екстремен.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хануман ще взема да се съглася с г-н Комърджия. Както на графиката виждаме цена и време, същото го има и в портфейла ни. Но стремежът при портфейла ни е с увеличаване на времето цената да расте пропорционално.Та успехът във Форекс, а и не само се измерва във времето, а не с откъслечни върхове и дъна при капитала ни. А това което ни дава комфорт в работата е наличието на по-голям капитал, който ни помага да бъдем гъвкави на пазара и ни дава възможност за повече избори. Да влезна или не, да затворя или не, къде ще ми е стопа.Знаеш ли че хората с пари не обичат да правят бизнес с такива без. И на пазара е така
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (09-01-2013)
от 1:10 до 1:30 при 10-15 пипса стоп си е нормално при условие че не си сложил нулев стоп, оттам нататък след стопа на 0 може да расте повтаряйки предходното за стопа.
Зависи от ситуацията ако прави поредица от малко по-ниски дъна, аз де да знам кое ще е последното. и как тъй ще влизам с 1:50 ми то повече от 1:10 сякаш много ми се вижда.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Темата на разговора беше друга, а това естествено, че е така.Ако си студент и има кой да те издържа и при това имаш разум в главата ще ти дойдат добре и малкото пари от 200 акаунт,но ако разчиташ на тях за нормален доход напрежението е огромно,не че не е възможно да се докарат печалбите поне до нашите ниски заплати.Но колко ще успеят да го направят това е друг въпрос. Същото е ако си изкарваш и някакъв допълнтелен доход без да бързаш да ги правиш еди колко си,там колкото ти трябват.Хануман ще взема да се съглася с г-н Комърджия. Както на графиката виждаме цена и време, същото го има и в портфейла ни. Но стремежът при портфейла ни е с увеличаване на времето цената да расте пропорционално.Та успехът във Форекс, а и не само се измерва във времето, а не с откъслечни върхове и дъна при капитала ни. А това което ни дава комфорт в работата е наличието на по-голям капитал, който ни помага да бъдем гъвкави на пазара и ни дава възможност за повече избори. Да влезна или не, да затворя или не, къде ще ми е стопа.Знаеш ли че хората с пари не обичат да правят бизнес с такива без. И на пазара е така
Много добре казано, всяко нещо си търси си и си иска необходимото.Хануман ще взема да се съглася с г-н Комърджия. Както на графиката виждаме цена и време, същото го има и в портфейла ни. Но стремежът при портфейла ни е с увеличаване на времето цената да расте пропорционално.Та успехът във Форекс, а и не само се измерва във времето, а не с откъслечни върхове и дъна при капитала ни. А това което ни дава комфорт в работата е наличието на по-голям капитал, който ни помага да бъдем гъвкави на пазара и ни дава възможност за повече избори. Да влезна или не, да затворя или не, къде ще ми е стопа.Знаеш ли че хората с пари не обичат да правят бизнес с такива без. И на пазара е така
господине....ил сте одъртели....или сте напълнели портфейлно........за едното съм сигурен...
...тука някъде из тия дати си....да почерпиш че да разберем кога точно...
----------
като биче - п*че...
сори простака в мене надделя........
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Има едни прословути 5 % процента печеливши, които се носят като легенда на пазараТемата на разговора беше друга, а това естествено, че е така.Ако си студент и има кой да те издържа и при това имаш разум в главата ще ти дойдат добре и малкото пари от 200 акаунт,но ако разчиташ на тях за нормален доход напрежението е огромно,не че не е възможно да се докарат печалбите поне до нашите ниски заплати.Но колко ще успеят да го направят това е друг въпрос. Същото е ако си изкарваш и някакъв допълнтелен доход без да бързаш да ги правиш еди колко си,там колкото ти трябват.За мен нещата са малко по различни, въпреки, че не съм правил проучване. При професионалните трейдъри 95 % са печеливши в по-дълъг период, а притези които е хоби 99.9 % са губещи
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Няма да се съглася много с теб, няма значение има ли кой да те издържа, въпрос на възпитание е в някаква степен.Темата на разговора беше друга, а това естествено, че е така.Ако си студент и има кой да те издържа и при това имаш разум в главата ще ти дойдат добре и малкото пари от 200 акаунт,но ако разчиташ на тях за нормален доход напрежението е огромно,не че не е възможно да се докарат печалбите поне до нашите ниски заплати.Но колко ще успеят да го направят това е друг въпрос. Същото е ако си изкарваш и някакъв допълнтелен доход без да бързаш да ги правиш еди колко си,там колкото ти трябват.
От заможно семейство съм като студентка наште ми даваха пари, взимах стипендия и съм работела през всичките 6 години, включително като чистачка и какво ли не.
В интерес на истината работата ми като чистачка беше много доходоностна за ония време и не изискваща кой знае какво време и усилия, работех го през цялото време, плюс какво ли още не, машинопис, редакция и каквото се сетиш още от студентския труд.
Първата кола запорожец си я купих в първи курс от спестявания, Никога не ми е било проблем ако искам да отида на почивка дали имам пари или ако искам да си купя нещо да го направя.
Но родителите ми така са ме възпитавали и така са ми набивали в главата.
Помня баща ми винаги ми е давал доста пари, сега е на 74 и още работи, от малка ми обясняваше, че парите дават независимостта и свобода на решенията.
Много беше интересен с шофирането, като ученичка като излизах задължително ме проверяваше дали имам пари за такси, за да мога като излизам когато реша да си тръгвам.
Ако не си бях купила сама кола сигурно щеше той да ми вземе.
Проблема в някаква степен е в мисленето, дали чакаш някой да ти даде голямата и добрата заплата или да поемеш риска сам да ги правиш парите .
Много хора предпочитат малкото, но сигурното, пред несигурността да излязат на свободния пазар и да няма сума, която всеки месец задължително ти постъпва в касичката, макар и малка.
фицката (09-01-2013), GGBG (09-01-2013), Nasko (09-01-2013), anonimen komardjia (09-01-2013)
Това е друго КучиМоята мисъл бе различна и съм сигурен, че и в БГ ако Парцалан отиде до г-н Бизнесмен и му каже : "Аре заедно да строим завод
", онзи ще го отсвири. Разликата е, че тук ще му кажат : " Да, интересно предложение, ще Ви се обадим
", а в БГ ще е : " Я си еВи ма.ката бе нещастник
"
![]()
Svilen (09-01-2013)