Аз даже си мисля за още по тесен,1,3060-1,3095.Който може да скалпира,добре дошло.
Аз даже си мисля за още по тесен,1,3060-1,3095.Който може да скалпира,добре дошло.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Уффффффффф РЕДЕ, тия са Ибаат с нас - ся май надоле пак го бутат. Стрелна се до 3075
Финтове ни прават яки гадовете
Давай долареееееее![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Глава и рамане на минутката брой ли се за фигура ?![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
babaMETZA (09-01-2013)
Aз подхващам с едно длъгу от 1.3080 и стоп на 1.3050
Успех![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Сегаааааааа.... на мен ми се изясни вече ситуацията. На седмична имаме една LWMA 234 по клоуз и друга 567 по опен които са в положение стратегическо относно бъдещото движение на цената. От друга страна имаме ЕМА 987 на дневна по хай и SMA 654 по лоу, които ограничават движението. Но най-интересното е на 4 часа. Там са ЕМА 50 по клоуз, ЕМА 91 по опен. АМА 123 по хай и JMA 123456789 по HL/2 които показват перфектни входове на пазара. Аре успех и да почерпите после![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Кой каза ЮХУУУУУУУУ![]()
![]()
???
Давай ЕВРО !!!
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
ПРАСЬО не се шегувай с ХОРАТА така
и, ако имаш нещо да казваш го кажи !!!!!!![]()
Колко средни ползваш.................................... .....?![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН