Хванаха ме на една от показните акции и оттогава не съм чула да е имало инспектори по кучкарските градинки.
Пък знаеш ли може и някой да е пострадал.....
Хванаха ме на една от показните акции и оттогава не съм чула да е имало инспектори по кучкарските градинки.
Пък знаеш ли може и някой да е пострадал.....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Кво копче бе ЕлиПривиждат ви се гъби посред нощ на най-невероятни места.
Аз точно там нямам, ще трябва да провериш на други места.
И аз не спя, 1. щото гледам AUD, 2. защото от дете за съжаление мразя да си лягам рано.Но вече май ще се ориентирам натам, че утре задачи ме чакат ранни .
saxsten, какво си ми правиш и ти посред нощите? Да не забравяш да натиснеш изход и зелената точка "на линия" да ти свети денонощно? Ако не ми отговориш, значи е така.
Станах да туря две дръвца в кюмбето и рекох да ва погледна до къде сте я докарали
Пък сетне съм задрямал без да натискам копчета
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Такаммммм
РЕДА бръкна сабахле в фризера и извади едно
пакетче около 700г. бут от МИРКО III ЛакУм
да се размразява. След последното го наряза
на кубчета и обели 500-600г. кромид лук.
Та да не обяснявам надълго и нашироко.
РЕДА направи КЕБАП. До кебапа сложи
полоин кисела зелка нарязана на ситно.
Удари 2-3 гълтока от 60 градусова РАКИНЯ
и се напука като попско дяте на Задушница.
и сега чака финалното 1,29444 !!!!
П>П>Даже и подремнах,,,,,,,![]()
Последна редакция от REDA : 04-01-2013 на 15:24
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Свинските бузи си ги обичам пушени. За сурово мезе!! Знаеш що вино могат да изпият!!!![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (06-06-2013)
Доядоха ми се БА ПРАСЬО !!!!
Още от тогаз, ама сега се присетих,,,,,,
Знаех си, че са от ПРАСИТА сукалчета,
че бузите на МИРКО III ЛакУм бяха кила кила,,,,,![]()
Ай една специална рибка за гости.Слагаме в една тенджурка няколко зърна кардамон,чаша червено вино, 50 гр захар,лъжица оцет, 3 лъжици мед, чашка вода. Туй нещо завира и добавяме орехи и пръчка канела. След като изстине обелваме 1 грейпфрут и го нарязваме на резенчета, бутаме го у тенджурката и оставяме за ден и половина - два.Като е готово туй вземаме филета от мерлуза например. Може и друга подобна риба. Посоляваме и поръсваме със сешуански пипер, кориандър и сушена смляна царевица. Овалваме в брашно и пържим. В чинийката слагаме резени от грейпфрута и върху тях рибка. За гарнитурка картофено пюре.
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
хм.....ми що ти е тоя сос като рибата я ръсиш пепер и панираш....Ай една специална рибка за гости.Слагаме в една тенджурка няколко зърна кардамон,чаша червено вино, 50 гр захар,лъжица оцет, 3 лъжици мед, чашка вода. Туй нещо завира и добавяме орехи и пръчка канела. След като изстине обелваме 1 грейпфрут и го нарязваме на резенчета, бутаме го у тенджурката и оставяме за ден и половина - два.Като е готово туй вземаме филета от мерлуза например. Може и друга подобна риба. Посоляваме и поръсваме със сешуански пипер, кориандър и сушена смляна царевица. Овалваме в брашно и пържим. В чинийката слагаме резени от грейпфрута и върху тях рибка. За гарнитурка картофено пюре.
....или соса за отстрани после
....или показваш че можеш да правиш такъв сос...
думай сериозно че съм луд фен на рибния ястия!!!
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....