В такъв случай разликата може да се дължи на различните часове на отваряне и затваряне на брокерите по време на почивките по коледа и нова година.Честито да е името ви Йордан(ки)овци!!! Да сте честити и Вие покрай него!
.... И по случай празника, имам един Нейордански въпрос... :
Ползвам графиките на трима брокери, построил съм по един и съш начин ТЛ от 1.266 и... се оказа, че в петък при теста отдолу едната беше премината с 10- тина пипа, другата точно докосната, а третата- недостигната с няколко пипона. Та въпрос ми е: Къде е истината? Кое от трите е вярно?
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Kъде е истината? Хмммм... ами бутилка водка във всеки магазин струва различно. Важното е ако си любител на водката не колко струва, а каква е тенденцията за цената и.
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
В такъв случай разликата може да се дължи на различните часове на отваряне и затваряне на брокерите по време на почивките по коледа и нова година.
======================
Е те това ще да е! ... Как не ми дойде на развиващия се форекс акъл!!!...
Ще понапълня аз кофичката... с помощта на такива умни създания като Вас тук...
Благодаря!
======================
П.С. Е хич не ми се получава... Уж натискам "Отговори с цитат", а не ми го дава цитата, а ми слива текста и после трябва да го редактирам..![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Последна редакция от plovcity : 06-01-2013 на 20:12
Моля, не за всичко може да се сети човек от първия път, особено в началото на начинанието. Нали затова е форумът.В такъв случай разликата може да се дължи на различните часове на отваряне и затваряне на брокерите по време на почивките по коледа и нова година.
======================
Е те това ще да е! ... Как не ми дойде на развиващия се форекс акъл!!!...
Ще понапълня аз кофичката... с помощта на такива умни създания като Вас тук...
Благодаря!
======================
П.С. Е хич не ми се получава... Уж натискам "Отговори с цитат", а не ми го дава цитата, а ми слива текста и после трябва да го редактирам..
Сигурен ли си, че като натиснеш отговори с цитат не става? Я цитирай някого без да редактираш каквото и да било. Ако пак не става, информирай администратора тук или в лично съобщение до privelege.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Аз искам да те цитирам и после да си поиграя с циТите тиМоля, не за всичко може да се сети човек от първия път, особено в началото на начинанието. Нали затова е форумът.
Сигурен ли си, че като натиснеш отговори с цитат не става? Я цитирай някого без да редактираш каквото и да било. Ако пак не става, информирай администратора тук или в лично съобщение до privelege.![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
"Очакват буря на пазарите, ако рейтингът на САЩ пак бъде понижен" - определено има такава опастност
http://www.investor.bg/sasht/337/a/o...onijen,144987/
В петък оставих дългите след сериозни колебания, и май ще пълним кацата с меча мас![]()
Струва ми се,че се гласи да отвори с Гап!
.................................................. ........