Уест сйад мада факър, пътя е бодлив и тесенЧЕТИ!!!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
кой от някой добър колега от форума дето му е пуснал троха, а ние се радваме се едно е комат хляб...
и не забравяй, няма невъзможни неща!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
драгата (31-12-2012)
Уффф ...Таман да направя 3-4 успешни търговии и да си помисля, че вече горе-долу ги чаткам и от следващата търговия ставам на -50лева (примерно). Започнах с 5к лева, по едно време бях на 5,2-5,3к , а сега - 4875 лева
Не мога да преценям къде да слагам стопа и къде да ми е лимита. Некой може ли да ми даде некой съветче ;д ?
.................................................. ..........................
И колкото повече го преценяваш толкова по лошо ще става
Така така си на демо и си начинаещ ,предлагам ти стратегия:
Отаряш по еврото две позиции насрещни Караш я по Н1 Като минат 50 пипса и пазара се кротне и барчетата станат късички ,а волативноста е ниска затваряш печеливщата позиция и отваряш нови две позиции но с 2 пъти по голям лот от незатворената губеща
Чакаш да мината нови50 пипса и пазара да се кротне .Ако случайно си на плюс затваряш всичко
Ако отново си на минус затваряш печалбата и отваряш нови две насрещни ,само че вече с 4 пъти по голям лот от първоначалната губеща незатворена позиция
Чакаш да минат нови 50 пипса и пазара да се кротне .Ако случайно си на плюс затваряш всичко
Ако отново си на минус да знаеш че си голям кърък
Ето защо отново си прибираш печалбата и поставяш стоп на всички губещи позиции на 15 - 20 пипса , колкото ти се откъснат от сърцето и отиваш да пиеш една студена вода
Това е![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Абе има някакъв начин да прикрепя друга сметка към профила ми в форума ? Имам предвид на някой от вас,а а после да ми дадете да речем 50% ? Щото не ми се праща копие на лична карта, а и не мога да разбера защо им е да потвърждавам адреса си (за пълната верификация говоря). Има ли желаещи ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Можеш да го правиш и през 20 пипса! Че като го гледам какъв е рейндж, 50 ще ги чакаш 2 седмици!
И колкото повече го преценяваш толкова по лошо ще става
Така така си на демо и си начинаещ ,предлагам ти стратегия:
Отаряш по еврото две позиции насрещни Караш я по Н1 Като минат 50 пипса и пазара се кротне и барчетата станат късички ,а волативноста е ниска затваряш печеливщата позиция и отваряш нови две позиции но с 2 пъти по голям лот от незатворената губеща
Чакаш да мината нови50 пипса и пазара да се кротне .Ако случайно си на плюс затваряш всичко
Ако отново си на минус затваряш печалбата и отваряш нови две насрещни ,само че вече с 4 пъти по голям лот от първоначалната губеща незатворена позиция
Чакаш да минат нови 50 пипса и пазара да се кротне .Ако случайно си на плюс затваряш всичко
Ако отново си на минус да знаеш че си голям кърък
Ето защо отново си прибираш печалбата и поставяш стоп на всички губещи позиции на 15 - 20 пипса , колкото ти се откъснат от сърцето и отиваш да пиеш една студена вода
Това е![]()
Първата ми абсолютно моя прогнозирана търговия излезе с много голям профитОт 4700 излязох на 5350 . Това добре ли е като се има предвид, че купих 50 долара ? Не знам защо, но ми се струва лесно и ми харесва. Най се радвам да чертая тренд линийките
![]()
![]()
Я вземи да пишеш глупости из форума и ще изкараш много повече пари... за справка виж някои членове на форума с по 4 000- 5 000 долара сметки направени за година...![]()
Как купи 50 долара на кой брокер и колко долара ти беше пипса.
Какви са тия сложни въпроси ?![]()
Ползвам инстафорекс (МТ5) . На другите въпроси не мога да ти отговоря, щото историята нещо се е бъгнала и не показва :/ Абе 600 лева нагоре (обаче виртуални). Другото не важно.