да минават тия почивни дни и тази година, да си почне нормалната търговия и обеми
тогава ще има добри печалби
да минават тия почивни дни и тази година, да си почне нормалната търговия и обеми
тогава ще има добри печалби
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз си мисля след пейролите ще излезне от рейнджа и ще има хубави движения, все пак нова година, нови цели ще имат банките като отчети да постигат, ще се активизират няма начин
Ползва ли някой Булброкерс? Кажете как е? Или предложете някой БГ брокер.
**newbie, според мен БенчМарк са доста добри.
имат мета трейдър 4/5 (като всички брокери)
бенчмарк трейдър платформата не е зле, ест има и доста по-добри...
не ме рекотират....
не прекаляват с увеличаването на спреда през новините
единствено което доста ме дразни е това, че на мт5 дакса графиката нещо не е както трябва....не показва целия период на зад като при мт4....
ама аз си я гледам на 4 или на трейдъра....
на трейдъра ми харесва това, че може съпорта да ти направи демото по твое желание...моето демо е за 3м с 1к$....за мен това е важно...тъй като мисля, че демото трябва максимално да се доближава до реалността
успех.....
п.с. Булброкерс не съм ползвал и за това не мога да ти дам отговор....
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Cantona (31-12-2012)
Също ме интерисува и връзката с телефон/таблет. Примерно Букброкерс знам че имат като се логна през сайта им опция - Затвори всички поръчки. Примерно.
Макар че вече има доста добро МТ4 за андроид.
Ха дф маркетс тяхна ли е.Аз участвах в конкурса им и се чудеш че имат същата платформа.Само дето не можах да взема по предно място.
----------
Чувал съм понякога кофти неща за тях,аз им бях клиент по рано не съм имал проблеми.Но правели проблем на добре печеливши трейдъри и скалпери съшо.
Имали ли сте проблем с платформата на някой брокер, изразяващ се в това, лините buy/sell често да се разминават. Линия sell отива на мястото на buy много е шантаво..
**newbie, пробвай демото на активтрейдс http://www.activtrades.bg/
Аз търгувам понякога през mt5 за андроид при тях.
Decathlon, да не би спреда да се променя?