Кажи ги да видим за кого става въпрос, или ми ги пусни на лични, аз ще ги пусна тук, ако имаш някакви притеснения.За да не прозвучи като реклама няма да споменавам името - само ще кажа, че имат 0-0.6 пипса спред и 5.20 комисионна за 1 лот по евро-долар /комисионната не е в двете посоки - начисляват я наведнъж/ и досега нито веднъж не са ме рекотирали и слипидж не съм имал повече от 2-3 десети от пипса
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тия мисля да ги пробвам и май промоцията важи и за догодина, така че...Има лиценз от БНБ. Регулиран е................................................... ..
----------
$50 Бонус
Брокерс Стар Ви дава възможност да се докоснете до истинският ECN форекс пазар, без да е необходимо до правите какъвто и да било първоначален депозит. Трябва само да откриете нов реален акаунт при нас и да заявите участие в промоцията.
Правила и условия
Брокерс Стар ООД подарява на всеки новорегистриран клиент, бонус в размер на $50 щатски долара, с които ще бъде захранена неговата нова търговска сметка.
Размерът на бонусът и натрупаната печалба са предназначени само за търговия и не могат да бъдат теглени в рамките на един календарен месец от датата на регистрацията, дори и след превод на средства от страна на клиента в рамките на този месец.
Бонусът и печалбата могат да бъдат изтеглени, след като клиентът изтъргува 5 пълни лота през бонус акаунта.
Веднъж покрити и удовлетворени условията по точки 1 и 2, клиентът може да изтегли или прехвърли бонусът към Стандартен търговски акунт.
Самият Бонус акаунт също може да бъде подобрен до Стандартен акаунт, след захранването му с минималната изискуема сума за откриване на акаунт от 100 щатски долара, или по-голяма сума. Изхождайки от факта, че бонус акаунтите ще бъдат само в долари, то подобреният търговски акаунт също ще бъде в щатски долари.
Бонус акаунтът може да бъде подобрен до Стандартен, едва след покриването на условието за изтъргуване на 5 пълни лота в рамките на един календарен месец от датата на регистрацията.
Бонусът не може да бъде прехвърлен към Стандартен търговски акаунт преди удовлетворяване условията на пормоцията.
Тегленето на лични средства от Стандартният търговски акаунт след покриването на условието за 5 пълни лота и преди изтичането на един календарен месец, незабавно ще нулира бонусът и натрупаната до момента печалба.
Промоцията важи само за нови акаунти.
Клиентите могат да се възползват само по веднъж от бонусът.
Бонусът може да бъде начисляван само веднъж за даден търговски акаунт.
Захранването на нова сметка, чрез съществуващ вече акаунт не се счита за първоначален депозит и съответно не може да се възползва от промоцията.
Скалпирането е разрешено.
Използването на Експерти за автоматизирана търговия (Роботи) е разрешено.
Максималният брой на сделките, които могат да бъдат отваряни едновременно през бонус акаунтът е 2.
Брокерс Стар ООД си запазва правото да нулира бонуса и печалбата натрупана с помощта на този бонус, следствие на възникнали индикации за измама, манипулация, отваряне на фиктивни сделки или други измамни и нечестни практики, по отношение на предоставеният бонус.
Тази промоция не може да бъде използвана в комбинация с други промоции предлагани от Брокерс Стар ООД.
Брокерс Стар ООД си запазва правото във всеки един момент, без предупреждение, да откаже да предостави бонус суми или да прекрати участието на клиент в промоционалната програма, без да дължи обяснения за това.
Участието ви в промоцията предполага вашето съгласие с настоящите правила и условия. Брокерс Стар ООД си запазва правото да променя или прекратява промоцията по всяко време и без предварително известие. Изменените правила и условия ще бъдат публикувани на уеб страницата на Брокерс Стар ООД, която е препоръчително да посещавате редовно.
Клиентите трябва да са запознати с факта, че търговията с валути, ценни метали и други финансови инструменти съдържа висока степен на риск, като ливъриджа създава допълнителен риск на експозицията. Има вероятност да загубите част или цялата инвестирана сума. Търговията с тези продукти може да не е подходяща за вас, и вие трябва да сте сигурни, че разбирате рискът, който поемате. Научете повече за рисковете, свързани с търговията с чуждестранна валута и потърсете съвет от независим консултант.
При възникване на спорове по отношение на правила и условия, които не са упоменати в горните точки, за меродавно се счита мнението на Брокерс Стар ООД.
*Бонус акаунт – предоставя се само на нови клиенти, зареден с 50 щатски долара
*Стандартен акаунт – това са стандартните акунти предоставяни от Брокерс Стар (индивидуален, съвместен и корпоративен) http://brokers-star.bg/50-bonus.html
hanuman, изчисти си пощенската кутия. Не успях да ти го пусна на ЛС.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз ги пробвах.....ама съм малко на - вече...имат учудващо добро изпълнение.... :Д
Тия мисля да ги пробвам и май промоцията важи и за догодина, така че...
.................................................. .................................................. ............
За да има далавера и за моя милост, при регистрацията ползувай моя Referrer ID: 10243
Па шъ черпя на някоя чужда сватба!
Тея 5 дни ги чаках да ми преведат бонуса - не стига, че не го преведоха, ами и ми блокираха акаунта. Общо взето, не е голяма загубата - явяват се ИП на Армада Маркетс, с тая разлика, че комисионните им са почти двойни. Така че, директно от източника е много по-добре. А и досега не съм бил рекотиран нито веднъж от Армада-та
Тая Армада Маркетс съм я чувал, но нищо повече. Предлагат ли бонус?Тея 5 дни ги чаках да ми преведат бонуса - не стига, че не го преведоха, ами и ми блокираха акаунта. Общо взето, не е голяма загубата - явяват се ИП на Армада Маркетс, с тая разлика, че комисионните им са почти двойни. Така че, директно от източника е много по-добре. А и досега не съм бил рекотиран нито веднъж от Армада-та
Какво ти пречи да си пуснеш някоя нежна позиция, при някой такъв брокер. И след две седмици да е дръпнала няколко фигури? Или да качиш някой експерт. И да забравиш за няколко месеца брокера. Е, няма да го забравиш. Ще влизаш на през ден, ще правиш разни корекции. И без това повече от времето ми днес минава зад комп. Дали ще попълвам някакви тъпи таблици, и от време на време ще хвърлям по едно око, какво от това.
Чакай сега Немой така да говориш с недомлъвки Първо дай линк към таз армада и дай линк към тез дето били техното ИП и тогава нещата стават адекватни и еднозначни иначе само си чешеме езика за брадвурсчеееааатааТея 5 дни ги чаках да ми преведат бонуса - не стига, че не го преведоха, ами и ми блокираха акаунта. Общо взето, не е голяма загубата - явяват се ИП на Армада Маркетс, с тая разлика, че комисионните им са почти двойни. Така че, директно от източника е много по-добре. А и досега не съм бил рекотиран нито веднъж от Армада-та
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване