У Испания ли си бре Фицка. Сега яко жега там пак май аа.
У Испания ли си бре Фицка. Сега яко жега там пак май аа.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Жега не, ама е 18 градуса в моментаХодих до бърза помощ, че нещо взе да ме дразни окото и се оказа някво възпаление от многото кибик пред мониторите
С некъв антибиотик сега требе да го мажа
----------
Олег ме попита миналият ден, как определям тренда. Както всеки знае, най-лесно е с тренд линия. Но ако търгуваме единствено по тренд линия ще останем изненадани, че пазарът ни предлага изключително рядко, чисти сетъпи за вход. Затова и прайс екшъна не може да бъде вкаран в робот. Тренд линията и пълзящата средна не са достатъчни , за да извлечем максимума от пазара. Та наред с динамичните подкрепи и съпротиви, които са тренд линиите, вземаме под внимание и статичните, които са дъната и върховете. Тоест ако тренд линията е пробита и не ни служи за момента като ориентир, наблюдаваме върховете и дъната и съответно тренд линиите от по нисък фрейм. В цялата схемичка вкарваме и образуването на баровете около съпротивите и подкрепите и графиката започва да ни говори : купи, продай
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Emil Enchev (23-12-2012), Nasko (23-12-2012), Novak (23-12-2012), bobi3x (23-12-2012), Angel Zhelyazkov (23-12-2012), RyMu (23-12-2012), cyrano (23-12-2012), Svilen (23-12-2012), Eli2356 (23-12-2012), nnikos (23-12-2012), NIQUE (23-12-2012), Oleg (23-12-2012), DIDO (23-12-2012), GGBG (23-12-2012), драгата (23-12-2012), kmv (22-06-2013)
Е , щом се виждаш в огледалото и то ти отразява образа , поне можеш да си сигурен, че не си някой вампирин или свинский върколак или некое друго дяволско изчадие:![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Тоз заслужава уважение, щото е успял да заблуди много Човеци, че не съществува
Дорде си тука да те питам, аве двойното дъно и двойният връх могат ли да се вкарат у експерт
И ей тука за всички едно трикче, което аз ползвам и дава екстра пипове към сделка при двийно дъно или връхТоест, когато имаме свещ затворила над хай клоуз на двойното дъно аз отварям дълга. Не изчаквам пробива на хай-а на двойното дъно
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Eli2356 (23-12-2012), Nasko (23-12-2012), Angel Zhelyazkov (23-12-2012), драгата (23-12-2012), Emil Enchev (24-12-2012)
В петък само в Дауто. имаше 5 сетъпа по ТЛ. Входове има доста и са доста добри. Така, че не е рядко, поне не мисля с оглед на резултатите, че е рядко.
Това е така, но ако използваме повече фактори, става и много по-сложно.
Разбира се, те си вървят в комплект.
По моят въпрос се оказа, че съм го имал като въпрос в конспекта, обаче не съм му обърнал достатъчно внимание. Което е груба грешка от моя страна и днес я поправих.
Но не става ясно докога правиш добавки и докога вървиш с тренда. Търгувайки на М5 съобразяваш тренда на дневна гледайки пробивите на Връх/Дъно от предходният ден, но докога ?
Там където си написал на картинката "виждаме как два пъти цената се връща до горната граница на рейнджа, но и в двата случая имаме мечи сигнали", преди образуването на вторият връх имаш по-високо дъно и по-висок връх. Като по-високото дъно се явява и тест на главната ТЛ. Ако цената вместо до двоен връх продължи нагоре, чакаш да удари стоповете ли и как в същото време правиш добавките там ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Докато не започне обратният процес
Прав си но е врамките на рейнджа, затова и отварях къси тамТам където си написал на картинката "виждаме как два пъти цената се връща до горната граница на рейнджа, но и в двата случая имаме мечи сигнали", преди образуването на вторият връх имаш по-високо дъно и по-висок връх. Като по-високото дъно се явява и тест на главната ТЛ.
След като удари стоповете на късите, изчаквам корекция за дълги![]()
Oleg (23-12-2012)
Да не забегнеш някъде на юг? Пестиш от парно значи.![]()
Тоз заслужава уважение, щото е успял да заблуди много Човеци, че не съществува
Дорде си тука да те питам, аве двойното дъно и двойният връх могат ли да се вкарат у експерт
И ей тука за всички едно трикче, което аз ползвам и дава екстра пипове към сделка при двийно дъно или връхТоест, когато имаме свещ затворила над хай клоуз на двойното дъно аз отварям дълга. Не изчаквам пробива на хай-а на двойното дъно
Ами по принцип може но за съжаление само като два последователни екстремума два последни максимума или два последни минимума което е не така добре както визуалното определяне
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Жив и здрав да си, Наборе!----------------------------
фицката (01-01-2013)