Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не съм съгласен с товаToва е различно, защото след няколко поръчки аз ще съм на плюс. Защото като цяло стратегията ми е добра и е съобразно динамиката на пазара.
А това със самурая е точно обратното. Това което прави той е като да купува евро на 1.60 2008, после на 1.58 и т.н. надолу. Да има двоен връх в мечи тренд и той да купи върха.
Това директно се равнява на провал. Как може едни такива действия да бъдат достойни ?Може би съм старомоден, може и на ден днешен ценнпстите да са други
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
plovcity (21-12-2012)
Сори ,че се бъркам в разговора !!!Toва е различно, защото след няколко поръчки аз ще съм на плюс. Защото като цяло стратегията ми е добра и е съобразно динамиката на пазара.
А това със самурая е точно обратното. Това което прави той е като да купува евро на 1.60 2008, после на 1.58 и т.н. надолу. Да има двоен връх в мечи тренд и той да купи върха.
Това директно се равнява на провал. Как може едни такива действия да бъдат достойни ?
Казват ,че била настолно четиво на сумати бизнесмени .......просто слухове
http://www.taiji-bg.com/articles/mixed/m12.htm
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То за тях е ясно че са, но реално погледнато не е правилно. Щом води до гибел не може да е правилно, следователно как може да бъде достойно едно такова нещо ?
Да не допускаш новото защото традицията била еди си каква ? Преди години традицията е била младите да се женят спрямо каквото кажат родителите. Това достойно ли е ?
Щом нещо води до гибел и напразни усилия, защо трябва да се зачита и се съобразява с него, който и да е ?
Сори ,че се бъркам в разговора !!!
Ще го видим за какво става дума, японците винаги са ми били супер интересни
44444444444444444444444444444444444444444444444444 4444444444
Мерси, ще го погледна.Сори ,че се бъркам в разговора !!!
Сун Тзу - Изкуството на войната е много добро и съм го чел няколко пъти. Това нещо подобно ли е ?
----------
А на мен азиатките
Имат уникалната способност на 29 да изглеждат като на 20![]()
DIDO (21-12-2012)
Тази е малко за напреднали ,дано не се засегнеш ..............
http://www.book.store.bg/p10822/izku...a-sun-dzy.html
Е това е супер ФОРЕКС четиво , търси м/у редовете обаче ....![]()
Не става въпрос за това, а да се приеме гибелта като част от цикълът на животаГибелта съществува и ни съпътства ежедневно, това че днес среща другиго а не нас, това че затваря поръчката на друг а не нашата, не означава, че следващата минута не е нашият ред
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
мисленето на японците и на жълтите като цяло е доста далеч от мисленето на нас европейците, не мога да ги разбера, но след като са направили такава държава в тези условия означава , че трябва да се замислим върху тяхната философия за живота...То за тях е ясно че са, но реално погледнато не е правилно. Щом води до гибел не може да е правилно, следователно как може да бъде достойно едно такова нещо ?
Да не допускаш новото защото традицията била еди си каква ? Преди години традицията е била младите да се женят спрямо каквото кажат родителите. Това достойно ли е ?
Щом нещо води до гибел и напразни усилия, защо трябва да се зачита и се съобразява с него, който и да е ?