благодаря ,благодаря тои все пак излезе от нашия клуб![]()
сър алекс фъргюсън вече не му се занимава да го цели с бутонки
----------
даи боже няма да го откажа
.................................................. ...............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Имах предвид ФЕНОМЕНА, не кристиано.
----------------------------------------------------------
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
емич тези бели балерини се надъхватама ще си говорим след мачовете
аз казвам ,че и в двата мача манчестър ще бият
----------
аууу тои беше луд![]()
.................................................. ...
.........................
Защо бе? Аз събрах доста тен това лято, ама бързо избледня, че кожата ми е много бяла по природа. Може би е добре да ме погрее нещо и през зимата. За друга работа не се сещам да ми свърши?
Какъв е подсмисъла, че не съм излязла още от стреса от липсата на електричество и комуникации и не мога да мисля подсмислово в момента? А и напоследък съм изпростяла, понеже съм влюбена малко.
Иначе по принцип няма да се откажа каквото и да ми пратиш - все ще му намеря полза.
Последна редакция от Eli2356 : 20-12-2012 на 23:13
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Аз днеска гледах мач Роналдо срещу Зидан, тоя Роналдо беше по едно време доста едър, ама сега е свалил пак доста. Иначе съм съгласен за Феномена, ама Раул и Зидан по ги уважавах от Роналдо, както и да е да не спамим повече темата![]()
Едър не едър 25 гола на сезон не му мърдаха. Легенда!
--------------------------------------------------------------
Еммм господа спекуланчъчъ, 1 час преди края на света искам да ви кажа следното :
Изключително добре се чувствам в тоя форум и се кефя на хората, които дращят тука ! Пожелавам Ви утре всичко да е по старо му и утре да направите дебела пачка
Ако не, ще са видим на другото място горе или долЕ...зависи![]()
![]()
Аре НАЗДРАВЕ Е !!!
Майтап ама нета ми взе да прекъсва през 10 мин....и взех да си вкарвам психарии![]()
![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
trymetryme (20-12-2012), pifa4o (20-12-2012)