гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
вие ако печелите по 20 значи има надежда за васЦитирай Първоначално написано от DIDO Виж мнението
Така мисли масата ,както е в поста !!! След като вади 2...3 10 или 20 долара на ден , как да види по - далече от носа си !!!
Или пита интернет търсачка ............
та нормално е да си неразбран и отхвърлен ,за определена категория "спекуланти" !!!
Сега ...........загря ли ???
Разбрах те. Те са ми ясни, затова са и в игнора. Щом не споделят виждането ми и нямам общ език с тях, няма нужда от повече разговори.![]()
Damn Baby I Need Just А Lil Bit![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дали еврото ще продължи нагоре към 1.34
http://forexnews.bg/technical-analiz...skite-politici
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не съм го докарал до 20 все още .............2-3 maxxx
И то не всеки ден ........ виж 20 на месец съм го докарвал ,ама само 2 пъти за тази година
Затова чета във форума ,да се науча поне по 2 на ден ....
Ще ми помагате нали ?
Цял ден чакам фадрома да дойде да изчисти, че да си изкарам колата от паркинга.../уж платен паркинг - таратанци/ и накрая не дойде... гадната фадромаВикам дойде края на света, добре че шортнах еврака и сега пак таратанци... То ще е от времето само
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
вай вай вай........га видиш метър и полвина - два сняг тогава е бедствено положението...варненци като падне 5 санта сняг и обявяват бедствено положение....снощи на отиване гледам отворковци карат че се и връткат по светофарите...на връщане бул левски пълен със закъсали и изоставени коли...
ПП днес като съмнах към 9-10 си взех топъл ляб от кварталния магазин ....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Парите са важни, но е важна и причината зад тях. Днес ако вземеш 20пипа от еврото при 1минилот са 20$, същите 20пипса при 1стандартен лот са 200$. Но от значение е постояннството, което и сам виждаш.
И много важно нещо е да не си създаваш кумири, да не слушаш разни гурута като кажат купих тук продадох там и да решиш, че те са прави, а ти бъркаш.
Твоята работа е да следваш някакъв набор от правила и това е всичко което е от значение. Щом не ти е по правилата, просто не го правиш.
DIDO (20-12-2012), Emil Enchev (20-12-2012), КинО (21-12-2012), Dchanev (21-12-2012)