не че нямам сила ... сила имам колкото щешпросто ти говоря за килата с които тренираш, не се променят както беше преди ,разбираш ли ? но това е една друга тема ,кадето не е за тук !
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Там горе със сигурност ще е друга далаверата...... знам ли? сигурно са само две валути - на Рая и на Ада...... та форексо ще е по-лесен по ТА. Ама фундамента......СИТИ тои края е настъпил отдавна....................
време много ...... хора малко са останали след него.......................
ми ако похарчиш всичкото
и горе кажат :
- и тук вече е с паре.........................
малиии..........ко шъ идем и пием...............?//
то за там където сме се запътили само врелата вода е без паре
ТЕЦА........ така да се каже ..........![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc