Аз си кОвнах стопа на плюс, па да видим ще продължи ли суркането............
Аз си кОвнах стопа на плюс, па да видим ще продължи ли суркането............
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
И моят стоп отиде на +1 ..........................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако падне под 1.3255-3250, почвам с добавките. Айде на подаръцитееееееее![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
ЕЕЕ мислех, че само аз съм тоя изгърмял със стоповете, ама нека важното е движение да има.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
Стоп на 1.3272 и първа добавкаДядо Коледа идваааааааа
![]()
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Е, никога не съм успявал да прецизирам до пипс
.................................................. ................................................