Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
S&P вдигна рейтинга на Гърция наведнъж с шест степени
те това веч е прекалено
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
до 2 януари може да не пускам повече позиции, ако ми хареса нещо с малък обем евентуално до края на годината мога да тествам
ще чакам да се нормализира пазара от ликвидност и тогава чак![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Смазвайте ските, спекулантиниииии, мирише ми на сериозна меча корекция.
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Аз ползвам електронните услуги на нап от както са създадени с ел.подпис . Може ли линк къде точно можеш да видиш дали дължиш нещо веднага . Това за пръв път го чувамpifa4o,Въобще не говоря за удостоверение по чл. 87, ако си извадиш пик код- дава се в момента на подаване на заявлението, прибираш се вкъщи и влизаш в страницата на нап и си виждаш дали дължиш нещо, ако дължиш и искаш да отпадат по давност ако е изтекла, пишеш едно заявленийце и го подаваш.По принцип официалния документ не е ли удостоверението за липса на задължения?
п.п. Намерих го
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз пуснах една къса,целта ми е 1,32.............................![]()
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
Оракула каза: 2 дни ши са мота , на 3-тия ши пада батка![]()
![]()
Damn Baby I Need Just А Lil Bit![]()
![]()
кажете някой филм за гледане, то борса няма ми да свърша нещо полезно поне![]()
нещо взе да подскача това евро,не ми харесва.................................