не не не ... ще се качва , както казах преди 50 е добро ниво за покупка ,цел зоната 3200-3300
стабилно ще се вдигне с добра скорост![]()
не не не ... ще се качва , както казах преди 50 е добро ниво за покупка ,цел зоната 3200-3300
стабилно ще се вдигне с добра скорост![]()
Damn Baby I Need Just А Lil Bit![]()
![]()
и на мен ми се иска ... вижда ми се още един 5-ти бар на Д1 ....ама ще видим много се замота на това фибо 100
----------
еи сега като тръгнеш за кафето дано да качи 100 пипса за 5 мин .и да видиш как ще те е яд на скапания пазар
![]()
аре приятно кафенце![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То хубаво може да качи,ама не е сега подходящия момент за покупки,много е високо цената и стопа е неясен![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз предлагам сиа да напраим един довен връх на 1.3186 , да влезем със целите акаунти и 100 пипоня надолю ... какъв по-хубав коледен подарък
Майтапя се, не е идея за трейд![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Здрастеее!
Гледам при таз пуста двойка времето пак е спряло.Ма докат гледам,седя и си мисля-туй някаква акумулация ще да е по модерному казано и може некой тлъст спекулантин да използва тънкия пазар и да я избуши нанякъде.И както всички евробичета си фърлят капите сега,дали няма да дремят като накълвани мисирки след някой ден.Седя и си мисля..............може шип нагоре и после клане на бичета.Ма не знам,пазарят е тънък,некой злодей с много пари може и да се възползва.Хм,по-добре да не гледам..
Странна работа,седя и си мисля...![]()
Фибо....мибо....грънци
GGBG (18-12-2012)
качвай се на коня и запрашвай към свещената земяЗдрастеее!
Гледам при таз пуста двойка времето пак е спряло.Ма докат гледам,седя и си мисля-туй някаква акумулация ще да е по модерному казано и може некой тлъст спекулантин да използва тънкия пазар и да я избуши нанякъде.И както всички евробичета си фърлят капите сега,дали няма да дремят като накълвани мисирки след някой ден.Седя и си мисля..............може шип нагоре и после клане на бичета.Ма не знам,пазарят е тънък,некой злодей с много пари може и да се възползва.Хм,по-добре да не гледам..
Странна работа,седя и си мисля...![]()
иначе е ясно че ще чакаме Големия Брат![]()
Damn Baby I Need Just А Lil Bit![]()
![]()
И тука. И при кабела, пълно мъртвило. Язък че чаках новините до сега!
Ей тези пичове предлагат 50$ бонус в реална сметка някой знае ли нещо за тях?
http://brokers-star.com/member/bg/?c...errer&id=10280,
ако някои се регистрира това е за полето реферал : 10280
Ей тези пичове предлагат 50$ бонус в реална сметка някой знае ли нещо за тях?
http://brokers-star.com/member/bg/?c...errer&id=10280,
ако някои се регистрира това е за полето реферал : 10280
http://brokers-star.bg/promotions/