freelancer, От къде си почнал да ги броиш вълните? Дай картинка да видим.
freelancer, От къде си почнал да ги броиш вълните? Дай картинка да видим.
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Деня е мечи според мен, навсякъде е за надолу и мечоците натискат ... сега ще видим американците какво ще направят
Като го погледна на дневна, и все едно нищо!!! Та цял ден ли ще ни мъчи.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
GeorgiRR, На дневна сме опрели една съпротива, дето от септември я мъчи и не може да я сбори.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Марио Драги май ще говори днес в 16.30, вярно ли е ?
как сте , днес само по задачи обикалям, то и пазар няма гледам не е мръднал курса та не ме е яд че днес не съм пред компа
дано утре се размърда![]()
freelancer, Ич не я виждам тая трета, за която говориш![]()
Според мен по-сериозно раздвижване ще има към 15,30-16,00 при излизането на данните за САЩ и то в посока надолу.
Зависи от данните все пак де, но ако се сбъднат прогнозните, би трябвало да е надолу. Дотогава само ще се мота в рейндж.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz