Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
DIDO (15-12-2012)
Четох на повечето CV та - повечето на снимките са около 30-40 год.според мен и с опит почти колкото е възрастта им![]()
То и аз имам шофьорска книшка от доста години .............. ма не сам Шумахер ...............
Думата "опит" как се превежда ,че се обърквам
кЪт стаж или профит ??? Или убедителен оратор на тема ПАЗАРИ - (Секви ,биташки ,фондови и др. )
Ма на ни еедин не видех данъчна декларация - колко зел и колко дал
Глупости зех да дрънкам ..................айде да бегам на кафе да се оветри главата малко ...............![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абе ако ще и 100 години да имат опит и да са написали по 100 книги за форекс ... факта, че се разминават значи грешатЧетох на повечето CV та - повечето на снимките са около 30-40 год.според мен и с опит почти колкото е възрастта им![]()
То и аз имам шофьорска книшка от доста години .............. ма не сам Шумахер ...............
Думата "опит" как се превежда ,че се обърквам
кЪт стаж или профит ??? Или убедителен оратор на тема ПАЗАРИ - (Секви ,биташки ,фондови и др. )
)![]()
пазара ходи само в една посока ... то е малко като вълните на елиът ... колкото хора тръгнат да ги чертаят толкова варианти има![]()
DIDO (15-12-2012)
На таз картинка мойте хора от BBVA са на моя акъл , а и хората на Спарт от Голдман същоДа видим, че малко ми се размъти голямата графика на мен
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Защо ? Просто си продължи възходящият тренд. Щом не е надоле, ще е нагоре. В случая проби, и отново е бичи тренд. Следващите таргети докато е нагоре се гледат от горната страна.
Като се върне РЕДА, той ще каже![]()
RyMu (15-12-2012)
То тва ясно Олег, ама влизаме в един по-голям рейндж за който бях споменал преди време и от който се опасявах. Сега ще поставям само малки таргети, докато не се избистри картинката. А и съм с предубеждения сериозни за дългите, което може и да изкара временно ЕУР/УСД от портфейла ми![]()
аз от около 2 месеца го скалпвам. е пуска от време на време по 30-40 пипса накуп но повече трудно, ама то ми е достатъчно.То тва ясно Олег, ама влизаме в един по-голям рейндж за който бях споменал преди време и от който се опасявах. Сега ще поставям само малки таргети, докато не се избистри картинката. А и съм с предубеждения сериозни за дългите, което може и да изкара временно ЕУР/УСД от портфейла ми
Дидо, прогнозите са разпределени така:
1 седмица: 7 надолу срещу 6 нагоре; 2 рейндж; 19 въздържали се
1 месец: 21 надолу срещу 7 нагоре; 3 рейндж, 3 въздържали се
1 тримесечие: 15 надолу срещу 6 нагоре; 9 рейндж; 4 въздържали се.
Като разгледах графиката стигнах до следното предположение:
В средносрочен план стремеж към 1,3535 - 1,3550. По-краткосрочна цел и съпротива 1.346. За по натам ще видим след като стигне това ниво.
Последна редакция от Eli2356 : 15-12-2012 на 19:27
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Няма да се учудя, ако направи откат, и си продължим в досегашния рейнж. 3 месеца, 4 фигури.