Лошо Седларов... не прайш хубави работи!!! Помисли пак...Ако акаунта беше 20000 евра...пак ли така ? мммммм
Не си създавай вредни навици...
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
По рано към 3035 такъв е обема че марджин кола ще дойде малко под днешното дъно . Акаунта е създаден специално за коледните празници и не влияе на общото ми икономическо състояние . Така че не правете такива екперименти ако не знаете какво точно правите
От пичалбата съм си ги отделил Бабо Мецо А и отценявам шанса на 75/25 %в моя полза
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Май ще има коледа без подаръци.
Така и така, аз също направих нещо подоно, само че с доста малък размер.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
утре иди и си ги похарчи тези 200 пипа печалба, дето ще завариш,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, колко пара е ?
не ми се смята ?![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
барем на 1.3040 да беше влязъл с такъв ТР,поне стопа на + щеше да го сложиш,ама от 1.3070 май си леко обречен
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
И тук днес познах точно дъното ,ама не го дочаках да прибера някой пипс от дълги,за голям яд си е ,ама така става понякога.Сега малко сложно става.РЕДно е да падне до следващата подкрепа на 1.2970-80,но не барам къси,само ако падне дотам ще купувам![]()
pifa4o,Викаш да затваряме сичкуту късо, м???
![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.