Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Ама и тоя къв коментар е прасналИ то при виж каква статистика.
http://zahariada.blog.bg/hobi/2012/0...enite-s.947218
В по-големия обем по трудно се открива добро качество а и гравитацията си казва винаги думата .Завирал съм се под големи и не до там ,,балкони"и със сигурност смятам ,че по -малките и палави винаги са за предпочитане пред по-големите.Това особено важи ако я качиш отгоре да се поклати и да види свят от високо (а и повечето така усещат най-сигурно от позите в класическия секс).При такива положения големите гърди се стоварват отгоре ти и те задушават а и се очаква от теб да си играеш много с тях (нали са нейната гордост)и не ти остава време да се порадваш и на другите и прелести които тя недооценява.Жал ми е за някои които си развалят хубавите гърди само и само да тъпчат силикон в тях за да стават големи.Същото е и с устните.На някои им стои добре малко да се одебелят но други направо си ги развалят следвайки модата и пристрастни съвети.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
хахахаха не знам що така човек, ама като ходех на морето.....ми много малко момичета имаше с цици. Повечето като дъски. То аз имах по-големи гърди от тях. Даже на едната девойка и казвам на майтам "аз имам по-големи гърди от теб" и тя леко се oбидиMa щото ръгат тея подплънки и то човек си мисли, че има в сутиена материал, а като остане без сутиен и то празно
![]()
Oleg, брат, те си ги оставят у дома, оти да не им тежът![]()
слагат ги само га идат на лоФ![]()
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
GGBG (12-12-2012)
![]()
аз съм повече фен на изкуството отзад...другото си е дар Божи...
![]()
То това как да е, ами някои като решили че имат малки устни та вземат да ги помпят и тях. Особено едната девойка, дето е ама уникално секси и със страхотни пропорции какво си беше внушила че и са малки и ги уголеми, ефекта беше като някакви балончета на устата![]()
Сега дават коментари по CNN за изказването на Бернанке. Но вече е стара новина. Утре да видим как ще танцуваме.
Emil Enchev (13-12-2012)