Днес два стопа дадох. Мисля да поизчакам малко да , че нещо не върви![]()
Днес два стопа дадох. Мисля да поизчакам малко да , че нещо не върви![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Биковете много дърпат и контрите не са препоръчителни
.................................................. ...................................
emoyambol , така е !!! Написал съм си на монитора една бележка, с която си казвам никога да не контря !! не само днес ... понякога за да си начеша крастата, пускам с малък ордер и излзиам бързоКак преди малко от 30 контрих..
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
само дъно над 40 ще ме успокой че няма да има цел 1.30![]()
Damn Baby I Need Just А Lil Bit![]()
![]()
Аз пък го чакам на 1.30544 с един тлъст ордер и с голем стоп, пък да видим дали няма да изям балтията /мотиката исках да кажа/![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Damn Baby I Need Just А Lil Bit![]()
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz