Какви хубави горни опашлета е издокарало на М5... Тука ще да предстои нещо по-сериозно?
Само да видиме накъде ще е?![]()
Какви хубави горни опашлета е издокарало на М5... Тука ще да предстои нещо по-сериозно?
Само да видиме накъде ще е?![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Бернанке в 21.15 наше време ли ще се изказва днес, знае ли някой......................?
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Като гледам никаква подкрепа за долара трети ден подред, тренда си върви идеално, освен фед да обърне курса, което не ми се вярва, даже обратното
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз очаквам в следващите 4 часа да го държат на това ниво и до по-късно вечерта да падне до @2970 поне![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
възможно е Фицка
аз ще ходя да рзпусна малко навун стопа е сложен на 1.3006 ...
успех на всичко
----------
взе да ми писва вече Снежко , и почнах да се разколебавам ,но няма дерт стопа ми е на 1.3006![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
до довечера сигурно няма да мърда повече
Бернанке ще се чака сигурно![]()
Kви четири часа? Кой ша го чака толкова? Аз имам и други задачи. До половин-един час требе да се е ориентирало и да затвори отчасти настоящата свещ! Поне така ми се иска, де ...
Последна редакция от Eli2356 : 12-12-2012 на 14:06
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Бернанкето определено ще размърда пазара и очаквам големи обеми, сега е време за почивка![]()