Мише - видя ли какво направи> ? видя ли ? не само че стопа ти замина ами и проблеми създаваш , грубиянЦитирай Първоначално написано от ivaceda Виж мнението
Така е. НЕ СЕ сяда. Щот не знаеш кое лс, писано, ей Богу, с най-добри и искрени чувства се пази, за да се извади като "компромат". То от самото начало си е било със задни мисли. Ми как да сядаш на една маса .
Доколкото знам все още не съм лесбийка,пък и нямам такава връзка,че да се разтапям от чувства
Казах на Мишката,че входът и стопът му не са правилни
па теб де те чука човек,де избива,де се пука
Слава богу все още си имам и нормален личен живот
Ивет,откровено,заради теб се въздържам да пиша и да пускам както графики така и сигнали. Като сянка си ми-ха съм написала нещо,веднага съм го видяла с цитат и жлъчна злоба коментари. Чувала ли си за възпрепятстване на ползването на мрежата? Нека админа да ти обясни казуса и произтичащите от него
Не веднъж ти намекнах тактично-нямам нужда от редактор![]()
Последна редакция от noreason : 11-12-2012 на 20:03
но бях права,че и входа и стопа му не са правилни
пък отнесох от оная куп помия отново
Мишка пази капитала,туй е най - важното
1.2935 Buy
1.2921 Buy
1.2946 Buy
1.3004 Sell
1.2946 Buy
1.2881 Buy
ползвам таймфрейм 4Н днес
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
така е , аз го написах минути преди теб - имам го този и в скайпа си , мога да реагирам , но...загриженост усещам в този ти твой пост към него
разбира се , лошо няма - какво ли не прави форекс пазара за хората - всеки божи ден
.................................................. .................................................. .................................
Дидо - казваш 1,24 било целта на стрелата![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Странен ник чадо,
не смяташ ли, че тръгне ли
надоле е по-вероятно да пробва
дъно под 1,28767 ????
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
отложен купува имам на 1.2820 там ми е ордера ШЕФЕ
по-скоро 1.2838
но все още сме си в една критична зона,в която по-силен е сигнала селл
с акъла съм си
споко
пп... но в подписа ми е написано,не ми е приятно да ме времат за 10-тка в мишената
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
То вярно, де го чукаш, де съ пука. Че кой съ интересува от сексуалната ориентация на другите тук? Важното е търговията да върви.
Иначе, добре че ги пуснах покрай ушите си многобройните сигнали за сел днес, и си държа дългите, щот то още май ще се качва - хич не му и пука кой предричал къде му е краят. То си знае неговото - север и тва си е. Дреме му на еврото кой приказвал сел та сел.
за сел днес и дума не можеше да става !То вярно, де го чукаш, де съ пука. Че кой съ интересува от сексуалната ориентация на другите тук? Важното е търговията да върви.
Иначе, добре че ги пуснах покрай ушите си многобройните сигнали за сел днес, и си държа дългите, щот то още май ще се качва - хич не му и пука кой предричал къде му е краят. То си знае неговото - север и тва си е. Дреме му на еврото кой приказвал сел та сел.
може ли да кажеш от къде са ти дългите ....?
...........................