anonimen komardjia, да аз грешно съм се изразил. След затваряне на сигналния червен, който съм посочил имах предвид.
фицката, лееелеее с тези трендлини нещата се подреждат идеално.Благодаря!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Идеални неща няма,следващият път,пак ще се моташ като пате в калчища,докато не си изградиш стратегия.А тя е проста при тази ситуация влизам в сделка при тази излизам при еди коя си пасувам просто е.Ситуациите винаги са различни,и когато си мислиш,че си ги овладял и идва големият шамар и пак отначало.Но търговията преди всичко е голямо търпение,търпение трябва.Защо винаги съм я сравнявал с риболова.Отиваш на риба,приготвил си всички такъми,от скъпи по скъпи,но днешният ден не кълве и не кълве,защо ли?На пръв поглед съм подготвен,и все пак се прибирам без риба.Важното е да си задаваш въпроса ЗАЩО,дали че температурата е 10градуса,а не 15,дали,че е неподходящото място,но от друга страна Пешо е хванал риба на същото място?Не спирай да си задаваш въпроса ЗАЩО,и сам ще стигнеш до отговора и ще си безкрайно щаслив
.Наздраве на пияндурниците![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Че трябва ли да кълве ?
Аз като искам да хващам риба отивам в магазина и винаги имам уловТа даже не се и занимавам. Също така да ловиш риба въдица, когато може с мрежа е напразно.
Идеални неща има. За останалото на 100% е така.
Точно така е.
Напротив, почти винаги са много сходни.
Те тва е точно щото се мисли, а не се проверява и не се изважда статистика.
Това е вярно, но се иска и акъл. Има много по-добри инструменти от форекс двойките, за които нужното търпение да не правиш часове наред нищо, почти е елеминирано.
Ама много трудно ще стане тая работа. Аз си задавах много време тоя въпрос, и отговора не дойде от мене, а от външно лице.
Наздраве !!!
съседката ти да не те разкара и сега няма къде да бягаш от жена си и за риба си тръгнал ... това разбирам... наздраве бе Боко, още ли си на Русенски мискет
.... Олег не ползва алкохол и виж само какви глупости ти дрънка
![]()
Е,ти ако не се появиш да ме опонираш ще се изненадамРибата от магазина не е сладка,друго си е да я уловиш сам и да и се насладиш
Това е като да си платиш на проститука и да отидеш у некоя я кръчма и флиртуваш и флирта завърши със секс,въпреки,че си женен и си заблудил нежната половинка
Относно въпроса ЗАЩО,че ти не си си отговорил на него,а е трябвало да те ритнат така да се каже си е твой проблем,някои сме мазохисти и обичаме нещата да стават по трудният начин,и това ни харесва,може да е нарцисизъм не знам,"язе сум прост,но не сум аджамия и по рано са ме пушкале"
![]()
Happy68 (12-12-2012)
Здравей,бре наборе май само ти ме разбраИ имаш грешка не съседката,а съседките
,само искат ,а не дават.Когато им откажеш услуга,жената ме обвинява,че съм егоист,когато им направиш услуга те обвинянат за балък
Погодия нема
![]()
Превъзходна е. Прясно уловена да си я вземеш от корабчето сутринта като се върнат рибарите с улова, също.
Че то същото бре gazaro, Разликата е, че в първият случай плащаш директно в пари, а в другият с алкохол
Абсолютно вярно.
А пък аз си мислех досега, че си е чист серсемлик
Не е. Аз съм нарцис и такива пориви никога не съм изпитвал.
Таман няма се тормозиш да си усложняваш методиките. Ней лошо качество понякога. Аз много обичам да ми е просто и лесно. Иначе е ясно, че се бърка.
Ем то през времето на житейският път който си вървял преди да стигнеш докъдето си стигнал текущо е напълно разбираемо.
Бреййй gazaro, аз май са зарадвах че се вясна бре
Кво мий станало бре ? От известно време не ми е кеф да ям сам, радвам се на хората(близките ми), скоро ще започна да давам предимство и на пешеходците
Toва охолството и парите наистина водели до любов и хармония..........а дори не бяха мои в случая.
Превъзходна е. Прясно уловена да си я вземеш от корабчето сутринта като се върнат рибарите с улова, също.
Че то същото бре gazaro, Разликата е, че в първият случай плащаш директно в пари, а в другият с алкохол
Абсолютно вярно.
А пък аз си мислех досега, че си е чист серсемлик
Не е. Аз съм нарцис и такива пориви никога не съм изпитвал.
Таман няма се тормозиш да си усложняваш методиките. Ней лошо качество понякога. Аз много обичам да ми е просто и лесно. Иначе е ясно, че се бърка.
Ем то през времето на житейският път който си вървял преди да стигнеш докъдето си стигнал текущо е напълно разбираемо.
Бреййй gazaro, аз май са зарадвах че се вясна бре
Кво мий станало бре ? От известно време не ми е кеф да ям сам, радвам се на хората(близките ми), скоро ще започна да давам предимство и на пешеходците
Toва охолството и парите наистина водели до любов и хармония..........а дори не бяха мои в случая.
Тука съм ама,защо съм?
Ти ще станеш човек май,а не обикновен трейдър
Само да не се възгордееш,парите са преходни,важното е да останеш човек,и когато изпаднеш в нужда от блага дума да има кой да ти я каже,дано ме разбереш правилно![]()
фицката (12-12-2012)
gazaro,- то няма нужда от думи чак
.............