Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
МЕЧО дръжиш ли дългото....вижда ми се потенциално профитно все още...с дефинитет към ту 2934 поне....само дето аз зяпам отстрани и дърпам сополе...невиждам вход у тоя 30 пипов рейнджак...![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Удари стопа на +1 , ама пак му влезнах от 1.29000, стопа на +0.05 ... Ама голяма съм шматка... Сутринта можех да взема към 17-18 пипса...аз не...ейййй....![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
За заострене на вниманието на БАБА МЕЦА
РЕДА пусна инженерно късо от 1,29041
със стоп 1,29177 и лимит 1,28911![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добър ден колега РедКакви са основанията Ви за късата позиция при валутната двойка ЕУР/УСД ? И защо лимит поръчката Ви е едва на 1,28911 ? Не очаквате ли продължение на тренда поне до подкрепата на 1.28284 ?
Благодаря Ви предварително, ако решите да ми отговорите
----------
Това ми се струва невъзпитано изказване от Ваша страна, колега КучиАко пък сте го направили с научна цел, то поне можехте да уточните цвета, размера и плътността на споменатите от Вас телесни екскременти
Благодаря Ви, че отделихте време да прочетете поста ми![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Добри ден колега ПРАСЧО.
Основанието ми за сделката е РЕЙДЖОВИЦАТА
оформила се в тези нива от отварянето на пазара
снощи, Позицията е минимална(инженерна).
Грешна ли е според експертното Ви мнение ?????![]()
според мен е крайно време тренда да тръгне на някъде, иначе от нямане какво да прави, колегата Фицка хептен ще изпростей
Благодаря Ви за отговора и за оценката която давате на моето мнениеПри настоящото техническо развитие на двойката ЕУР/УСД мисля, че късите позиции не са грешни, но поради възможността от потенциална корекция на спада, стоп-поръчките с които се опитвате да надхитрите пазара, в 90% от случаите ще бъдат изпълнени
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН